Műsorújság
RTL Most

Jaimie Alexander ki nem állhatja a romantikus jeleneteket!

A Rejtjelek főszereplőjét alakító színésznő nemrég a Today vendége volt, ahol Kathie Lee Gifforddal és a vendégműsorvezető Jennifer Nettles-szel beszélgettek a népszerű sorozatról, és Jane Doe karakteréről.

Jaimie Alexander egy tetőtől talpig tetovált lányt alakít a Rejtjelek című sorozatban, így adja magát a kérdés, hogy vajon mennyi időbe telik, mire elkészül a testfestés egy-egy forgatást megelőzően. A színésznő elárulta, hogy általában nyolc órán át rajzolják a jeleket a testére, ami már önmagában fárasztó, a műsorvezetők így joggal tették fel a kérdést neki, hogy jól átgondolta-e, hogy elvállalja ezt a szerepet, amikor először a kezébe vette a forgatókönyvet... Jane Doe megformálója azonban imádja az akciót, és semmi pénzért nem cserélné le a szériát egy romantikus sorozatra. Jaimie azt is elárulta, hogy miért:

"Ideges vagyok a csókjeleneteknél! Én vagyok a legfurább nő a világon... Négy fiú testvérem van, és amikor valaki közel hajol hozzám és meg akar csókolni, hánynom kell! Szóval srácok, maradjunk csak a harcolós jeleneteknél, és nehogy szerelmes sztorit írjatok nekem!"
 

A színésznő tehát marad a szimpla kézfogásnál, mi pedig már alig várjuk a Rejtjelek második évadának következő részét, amit csütörtökön 22 órától láthatsz a Cool-on!

Forrás: today.com

Legnézettebb videók