Sorozat Klub

Shay Mitchell meztelenre vetkőzött!

rtl.hurtl.hu

2017. február 1. 14:02

A Hazug csajok társasága sztárja nem idegenkedik, ha pózolásról és fotózásokról van szó, de most kiderült, hogy az sem zavarja, ha egy szál semmiben kell ezt megtennie. Sőt!

A korábban modellkedő lány nem tudja semmissé tenni a múltját, hiszen olyan profin mozog és pózol a kamera előtt, hogy azt bárki megirigyelné. Ráadásul nemcsak a hivatalos fotózásokon éli ki magát folyton, hiszen az Instagram oldalán legalább olyan profi fotókat találunk a privát képei között. Úgyhogy megéri szemezgetni!

Az utazásairól is híres színésznő legutóbb Mexikóba, majd pedig Afrikába látogatott el, és természetesen egyik csodás helyen sem hanyagolta el a követőit: szexibbnél szexibb képekkel árasztotta el az oldalát.

Mexikó a pihenésről, 2017 ünnepléséről és az új kalandokról szólt:


És természetesen a merészebb beállítások sem maradtak el:
 


Afrikába viszont már egy újabb fotózás kedvéért látogatott el. De hiába a szünetek, ő akkor is a kamerát bűvölte. Ennek eredményeként sikerült eddigi talán legbujább képét feltöltenie, amin konkrétan csupán egyetlen pici kis törölköző takarja el a testét a zuhany alatt:
 


„Nem a legrosszabb módja, hogy felfrissüljön az ember egy 12 órás út után…”



Hát ebben mi is biztosak vagyunk, és abban is, hogy Shay-ről konkrétan lehetetlen rossz képet készíteni!

Ha szeretnéd megkapni a napi Shay Mitchell-adagod, akkor kapcsolj délelőttönként 11:55-kor az RTLII-re és nézd a Hazug csajok társaságát!

#Sorozat Klub#shay mitchell#hazug csajok társasága#sorozat#instagram#szexi#fotózás

Címlapról ajánljuk