Műsorújság
RTL Most

Shay Mitchell már a színészkedés előtt is hódított

A Hazug csajok társaságában ismerte meg a világ, azonban nem feledkezhetünk meg róla, hogy minden karrier kezdete előtt akadnak izgalmas szárnypróbálgatások. A fiatal színésznő élete is eléggé változatosra sikerült.
Sokan sokféle álmokat kergetnek, vagy tűznek ki maguk elé. Van, akinek bejön, másoknak új célokat kell keresniük. Mitchell legnagyobb vágya – már gyerekkora óta – az volt, hogy filmekben szerepelhessen. Legszebb emlékei is a filmekhez kötődnek, hiszen kiskorában mindig is az volt a kedvenc időtöltése, ha apukájával bekuckóztak a tévé elé.

Noha, a mozivásznon most fog először szerepelni – Gary Marshall legújabb alkotásában, a Mother’s Day-ben –, a színészet már betalált, köszönhetően a Hazug csajok társaságának. Mielőtt azonban összejött az áttörést hozó szerep, ő is sok mindent kipróbált. Egy ponton az életében még egy bárban is dolgozott:


„Valószínűleg én voltam a világ legborzasztóbb pincérnője. Nem élveztem. De ez a meló is kellett ahhoz, hogy eljussak oda, ahol most tartok.” – nyilatkozta.

 

A színészethez vezető út pedig nem volt egyszerű. Amikor elhatározta, hogy mindenképpen meghódítja Hollywoodot, először egy ügynököt kellett találnia. Emiatt kikereste, hogy a környékén hány darab ügynök él, összeállított megannyi csomagot, és egyesével ment el hozzájuk, hátha elvállalják, hogy egyengetik a karrierjét. Autóba pattant és körbefurikázta Torontót, szerencséjére megérte, hiszen akkoriban ismerte meg a mostani ügynökét.
 

De ne gondoljuk, hogy ő is gyereksztár akart lenni. Egészen a húszas éveiig várt, hogy nekikezdjen a színészkedésnek, mivel sokkal fontosabbnak tartotta, hogy befejezze az iskolát és utazgasson. Ez alatt az idő alatt persze a modellkedésbe is belekóstolt. A pózolást pedig olyan mesteri szinten sikerült elsajátítania, hogy minden egyes fotózáson csak áradozni tudnak róla a szakemberek, annyira jól működik a kamera előtt.

A gyönyörű színésznővel minden hétfőn találkozhattok a Hazug csajok társaságában, 18:00-kor az RTLII-n!

Forrás: Flare
Képek: Instagram

Legnézettebb videók