Sorozat Klub

Fotózkodj úgy, mint Nina Dobrev!

rtl.hurtl.hu

2016. november 22. 13:40

A Vámpírnaplók sztárját egy percig sem kell félteni, ha fotózásokról, pózolásról és szexiskedésről van szó. Most bemutatta, hogy is kell megfelelően belazulni a kamera előtt!

Amikor az ember szembe találja magát a magazinokban szereplő alakokkal, mindig azon tűnődik, hogyan tudnak ennyire természetesen szexisek lenni a képeken. Nem jönnek zavarba, nincs félelem és nem kezdenek el hülye fejeket vágni zavarukban. Legalábbis így tűnik… a valóság azonban sokkal lazább és viccesebb ennél!

Nina Dobrev az élő példa rá, hogy a tökéletes fotók elkészüléséhez az egyik legfontosabb kellék, hogy sose vegyük komolyan magunkat vagy ezeket a fotózásokat (persze, az sem árt, ha egy szépítő csapat összerak minket).

Legutóbb egy férfi magazin hasábjain feszített igen gyönyörűen megkomponált bikinis képeken, Nina azonban nem akarta szépíteni a dolgot és az insta-oldalán megosztott egy videót arról, hogyan is kell szexisen hajat mártani egy fotó kedvéért és közben troll-fejet villantani:

 

„Szexiből kellemetlen 2 és fél másodperc alatt…” – írta a poszt mellé.
 

Az igazság persze az, hiába néztük meg többször is a videót… Nina még akkor is csodaszép, ha ökörködésre adja a fejét. Legyen szó akár egy könnyed kis sminkről mondjuk:

 

Persze, nem mehetünk el a tény mellett, hogy a vicces pillanataiban is nehéz róla rossz fotót készíteni:

 


És úgy tűnik, hogy ez a szépség bizony nem marad a sorozat világán belül, hiszen máris a nagyvadakra hajt és megkezdte menetelését a filmek irányába. Legközelebb például Vin Diesel oldalán láthatjuk majd a legújabb XxX részében, mint tech zseni.

Azonban ha nem bírtok várni, amíg a nagyvászonra kerül, akkor kapcsoljatok a Cool-ra, ahol keddenként 23:05-kor kezdődik a Vámpírnaplók!

 

#Sorozat Klub#vámpírnaplók#szexi#fotózás#vicces

Címlapról ajánljuk