Sorozat Klub

Ma este startol a Rejtjelek a Cool-on!

rtl.hurtl.hu

2016. március 24. 10:40

Már egy ideje tudjuk, hogy valami izgalmas készül, és ez este 21:10-kor be is bizonyosodik majd. Addig is, nézzük végig, hogy mit tudunk eddig a sorozatról, a szereplőkről és persze a rejtélyt övező eseményekről!

A Rejtjelek című sorozat egy titokzatos nőről, Jane Doe-ról szól, aki a semmiből bukkan fel a Times Square közepén, nem is akárhogyan: egy zsákból mászik elő. És ha azt gondolnánk, hogy ez a legsokkolóbb a feltűnésével kapcsolatban, akkor tévedünk! A lány egész testét tetoválások borítják:
 

Kattintsatok a képre az előzetesért!

 

Noha, a történetről még nem tudunk sokat, meg ugye, a spoilereket amúgy is jobb elkerülni, a főszereplőkről és a kulisszatitkokról azért már összeszedtünk pár érdekességet!

Az ismeretlen, amnéziával küszködő lányt alakító Jaimie Alexandert a többség a Thor-filmekből ismerheti, ahol Chris Hemsworth oldalán harcolt istenként. A nagyobb filmes kalandok után azonban ő is visszatért a televíziók világába. A Rejtjelek kedvéért pedig mindent bevállal, hogy karaktere minél hitelesebb lehessen.

A testén megannyi tetoválás látható, noha egyik sem igazi, ettől függetlenül rengeteg munka van bennük, hiszen minden egyes nap hét és fél órán át viszik fel rá a motívumokat a sminkmesterek! Jaimie nem egy fotót és videót posztolt már a végtelen munkafolyamatról, amit ITT meg is nézhettek!
 

És nem ez az egyetlen „áldozat”, amit bevállalt Jane Doe kedvéért! Jaimie még arra is vállalkozott, hogy részt vegyen egy harci kiképzésen. Ezzel is rácáfolva, hogy a külső alapján ítéljünk, hiszen előbb gondolná azt az ember, hogy ő egy törékeny virágszál, mintsem egy megszállott amazon. Pedig de! Sőt, a sorozat előtt is szerzett már tapasztalatot a küzdősportok terén.

Minden történetnek megvannak a maga kiemelt karakterei, Jane Doe mellett a Rejtjelek másik fontos embere Kurt Weller, FBI ügynök, akit Sullivan Stapleton alakít.
 

Ha ismerősnek tűnik, nyugodjatok meg, nem néztetek be semmit, hiszen a színész már több nagyobb filmben is szerepelt már, így a Gengszterosztagban és a 300 második részében is.

Ha róla is szeretnétek még több infót megtudni, akkor kattintsatok!

Emellett egy izgalmas nyomozásba is belefutottunk a Deák téren, ahol egy zsákot találtunk… Senki sem tudta, hogy mi fog történni, végül az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai, Dávid és Joe segítettek megoldani a rejtélyt.
 

Kattintsatok a képre a videóért!

 
 

A Rejtjelek ma este, 21:10-kor debütál a Cool-on! Ne hagyjátok ki!

#Sorozat Klub#rejtjelek#jaimie alexander#sullivan stapleton#sorozat#premier#blindspot

Címlapról ajánljuk