Sorozat Klub

A Vámpírnaplók farkasa, Michael Trevino szinte pucérra vetkőzött

rtl.hurtl.hu

2016. március 1. 15:00

Tudjuk, ősidők óta ellenségek a vámpírok, és a vérfarkasok, habár szerintünk csak addig, míg ezeket a képeket meg nem látják a vérszívó hölgyek is. Figyelem, belepirulós fotók következnek!

Michael elmondása alapján ez az első alkalom, hogy egy márkát népszerűsít, ledobva gátlásait, és egy szál alsónadrágban pózol.
 

„Igazából ez az első alkalom, hogy bármilyen márkát is népszerűsítek. Ez az egész helyzet még új, főleg a képek. Habár a fotózást élveztem a legjobban.”


A képeket elnézve se híre, se hamva az izgulásnak, vagy a kezdeti félelemnek. Tökéletes az összes!


Ugye, nem csak mi gondoljuk ezt?


Michael egyébént 2000 óta színészkedik, évekig csak epizódszerepeket kapott olyan sorozatokban, mint a Bűbájos boszorkák, a Nyomatalanul, a Döglött akták, a Miami helyszínelők, a Helyszínelők, A mentalista, vagy a Doktor Csont. 2008-ban szerepet kapott a 90210 című tinisorozatban, az igazi áttörést azonban a Vámpírnaplókban Tyler Lockwood karaktere hozta meg számára.


2009-ben a Love Finds a Home című tv-filmben is láthattuk, még ugyanabban  az évben pedig a The Factory című thrillerben játszott John Cusack mellett. 2013-ban vendégszerepelt a The Vampire Diaries testvérsorozatában a The Originals-ben is. 2015-ben a Kingmakers című televizíós filmben színészkedett, 2016-ban pedig a Sunset Park-ban találkozhatunk vele, mint Gino Sarcione.
#Sorozat Klub#vámpírnaplók#vérfarkas#szexi#fotózás#vetkőzés#Vámpírok#sorozat#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk