Sorozat Klub

A Teresa sztárja A szürke ötven árnyalatában?

rtl.hurtl.hu

2015. április 9. 10:00

Angelique Boyer felhagy a férfimagazinok világával, és helyette a sportolásra összpontosít, hogy csodás alakja legyen mire elkezdődnek a latin romantikus dráma forgatásai.

Forrás: tumblr.com

A huszonhat éves Angelique Boyer nem vállal több meztelen fotózást. A telenovella sztár először 2008-ban szabadult meg ruháitól a mexikói férfi magazin, a H Para Hombres kedvéért. Egy nemrég készült interjúban azonban a mexikói színésznő elárulta, hogy mostantól másra fókuszál a meztelenkedés helyett.

"Inkább edzéssel töltöm az időmet, és sportmagazinokban vállalok csak szereplést. Már eleget vetkőztem! Egyszerűen belefáradtam, ezért mostantól nem vállalok ilyen jellegű modellkedést."

Ez természetesen nem azt jelenti, hogy Boyer mostantól elrejti érzéki oldalát. Sőt! A Franciaországban született színésznő elárulta, hogy szívesen szerepelne A szürke ötven árnyalata latin verziójában.

"Imádtam Anastasia karakterét, mert minden nő magára ismerhet benne! Nagyon emblematikus személyiség, és én színésznőként pont ilyen ikonikus karakterek megformálására vágyom!"
 
Forrás: tumblr.com

A Teresa sztárja Christian Grey szerepére is talált már jelöltet szerelme, Sebastián Rulli személyében. A pár egyébként remekül kijön egymással, és bár még nem tervezik komolyabbra fordítani kapcsolatukat, mégis kiegyensúlyozott szerelmük.

Nézd a Teresa című sorozatot minden hétköznap 02:30 után az RTL Klubon!

Forrás: latinpost.com
#Sorozat Klub#szexi#angelique boyer#teresa#a szürke ötven árnyalata#férfimagazin#meztelen

Címlapról ajánljuk