Showder Klub

Beköszöntött a csenkizmus!

rtl.hurtl.hu

2015. április 13. 23:00

Kiss Ádám után szabadon, ugye. De a lényeg: Csenki Attila vezénylésével nemcsak a Showder színpadon járták körül a humor fogalmát a fellépők, de még Kőhalmi Zoltánékhoz is beleshettünk egy kicsit.

A csenkizmus poén remélem mindenkinek megvan még! "Régi" Kiss Ádám humor, de attól még mindig van létjogosultsága, és miután a negyedik Showdert Csenki Attila vezette volt, a csenkizmus újra a felszínre tört.

Először egy kis vasárnapi anti-bevásárlással indított, amelyből rögtön ki is derült, hogy a plázákból kiszabadult emberek valószínűleg most veszettül trappolnak a Bakonyban, kéz a kézben, miközben függőséggel a szemükben kutatnak a Wi-Fi után. Anélkül nehéz az élet, lássuk be. A nagyi poénok is befigyeltek, majd jöhetett a nagy hal-kérdéskör:
 

Csenki után Felméri Péteré volt a színpad, aki eljegyezvén a barátnőjét kifejtette a női öltözködés és az ezzel járó értelmezhetetlen ruhadarabok rejtélyét, ami miben is áll? Ja, igen, hogy nem lehet megfejteni! A mosást azonban igen. Mármint annak a titkát, hogy miért mossuk kevesebbet a gatyáinkat. Mert az messzebb van az orrunktól! Bumm! És mi van a fentebb terjengő szagokkal? Azokat is érdemes lecsekkolni időnként, de nem mindegy hogyan tesszük. Felméri fel is állította a nyilvánosan hónaljat szagolók csoportjait:
 

Szobácsi Gergő már az UFO-kérdéskör felé kacsingatott, amit összekötött az egyiptomi kultúra ágyékkötős, piramisépítős legendáival. Hogy hogyan, itt megleshetitek
! De ezen is túlment, és nagy fába vágta a fejszéjét. A férfiak és nők között tátongó űrt próbálta megfejteni:
 

A műsor közben persze nem feledkezhettek meg Kőhalmi Zoltánról sem, aki jelenleg írói száműzetésben igyekszik papírra vetni gondolatait. Csenki segédletével bepillanthattunk az alkotói mámorba, és a dolgozószoba, valamint az írás titkaiba:
 


Az estét Fülöp Viktor zárta, aki tanárként nem egy andekdotát elevenített fel a diákok mindennapi szenvedéseiből:
 
#Showder Klub#csenki attila#felméri péter#szobácsi gergő#stand up

Címlapról ajánljuk