Reggeli

Várkonyi András borított Fodor Zsókáról: „Föl sem hívott, ez nem esett jól”

rtl.hurtl.hu

2024. március 8. 11:51

Az elmúlt időszakban attól volt hangos a sajtó egy része, hogy a Barátok közt két sztárja, Várkonyi András és Fodor Zsóka között elmérgesedett a viszony. Az ország Vili bácsija kitálalt a Reggeliben. Azt mondta: „ez nem egy sértődős szakma. Egyszerűen úgy döntöttem, hogy nem dolgozunk többet együtt.”

Mi történt Várkonyi András és Fodor Zsóka között? Sokakat foglalkoztat ez a kérdés, miután a két színész üzengetésekbe kezdett a sajtóban. Várkonyi András a Reggeliben most azt mondta: szerinte ez az egész történet egy kicsit fel van fújva. „Szerintem ez egy hatalmas lufi, semmi ilyesmi nincsen” – fogalmazott.

Az ország Vili bácsija felvázolta: különböző okokból Fodor Zsóka kétszer nem ment el egy előadásukra, és ezért ő megneheztelt: 

Semmi bajom vele, ez nem egy sértődős szakma. Egyszerűen úgy döntöttem, hogy nem dolgozunk többet együtt.

Várkonyi András azzal az analógiával élt, hogy olyan ez, mint amikor valaki elüt valakit egy autóval, és utána nem megy be hozzá a kórházba: „Körülbelül ez történt, mert föl se hívott, nem küldött egy SMS-t, ez nem esett jól.” Ezelőtt jó viszony volt köztük, tette hozzá, játszottak együtt Pécsen, önálló estekre mentek. „Semmilyen szálka nem volt, de most sincs, csak úgy látom, hogy akkor ez a dolog nem üzemképes” – nyomatékosított. 

A cikkünk elején található videóból az is kiderül, hogy Várkonyi Andrást mi tartja fiatalon, mesél a gyerekeknek tartott foglalkozásairól, és arról is, hogy milyen előadásokban láthatjuk őt mostanában. 

Fodor Zsóka a hét elején beszélt a Reggeliben a konfliktusokról. A Nagykörút közepén letérdelve fog bocsánatot kérni, ha Várkonyi András egy valamit bizonyítani tud – üzente:

 

#Reggeli#rtl#Videó#Bulvár#Barátok közt#várkonyi andrás#fodor zsóka#összevesztek#konfliktus

Címlapról ajánljuk