Reggeli

„Ha egyszer nem vagy Petőfi, nem jön el a szabadság soha” – Szekér Gergő elárulta, miért vállalta fel melegségét

rtl.hurtl.hu

2024. április 25. 9:00

Szekér Gergő a Reggeliben beszélt arról először, hogy meleg. Spontán elhatározás volt, de úgy érezte, hogy elég a titkolózásból.

Szekér Gergő énekes múlt héten a Reggeliben először beszélt, arról, hogy meleg. Borzasztóan zavarta, hogy nem mondhat ki dolgokat, ennek az is része volt, hogy egy ideje tudatosan „páromként” hivatkozott szerelmére. Helyzetét az is nehezítette, hogy tartott a következményektől: leginkább attól, hogy munkáktól esik el, megélhetése veszélybe kerül. Félelmeit alátámasztotta, hogy baráti köréből is hallott negatív történeteket. Ő viszont eddig csak pozitív üzeneteket kapott.

Az énekes szerint amíg az ember benne van, észre sem veszi, mekkora terhet ró rá a titkolózás. Korábban a menedzsmentjével olyan sztorikat kellett kitalálniuk, amelyek heteroszexuális színben tüntetik fel.

Borzasztó nagy hazugság volt, és nagyon kellemetlen volt számomra. De úgy gondoltam, hogy vállalom ezt a szerepet annak érdekében, hogy tudjam csinálni a saját zenémet. Nekem ez egy áldozat volt, és azt gondoltam, hogy az áldozatok természetesek

– fogalmazott Szekér Gergő, aki hozzátette: ára van, ha őszinték vagyunk, de ha nem mondjuk ki, annak is ára lesz.

Nem szeretne lángoszlop lenni, de, „ha egyszer sem vagy Petőfi, nem jön el a szabadság soha”.

#Reggeli#rtl#Videó#Bulvár#coming out#szekér gergő#meleg

Címlapról ajánljuk