Reggeli

Frohner Fecó: Nem érzem magam boldogtalannak, mert egyedül vagyok

rtl.hurtl.hu

2024. február 14. 7:20

Hiába van Valentin-nap, nem csak a szerelmeseké a mai nap. A Reggeli vendége Frohner Ferenc fodrász volt, aki arról mesélt, hogy már 3 éve nem él komoly kapcsolatban, és megosztotta, hogyan viseli az egyedüllétet. Fecó jól érzi magát, és összhangban van érzéseivel, gondolataival, amit saját bevallása szerint magának köszönhet.

Fecó a Reggeliben elmesélte, hogy 2-3 évvel ezelőtt kezdett el magával foglalkozni. Azt vallja, hogy előbb magunkkal kell rendbe jönnünk, mielőtt valakivel kapcsolatba kezdenénk, a boldogságot nem a másiktól várja. Őszintén beszélt arról, hogy sokáig félt egyedül lenni gondolataival, ezért nem volt otthonülő típus, mindig szervezett programokat. Aztán dolgozott magán, hogy ne féljen a saját gondolataival együtt lenni. 

Arról is mesélt, hogy volt olyan műsor, amit azért vállalt el, mert nem akarta elvállalni: a kihívás volt ebben a lényeg Fecó számára, hogy olyat csináljon, amit kihívásnak érez. 

Önfejlesztési praktikáiról és az egyedüllétről Fecó még többet mesél a fenti videóban.

#Reggeli#rtl#Videó#szerelem#frohner fecó#önfejlesztés#egyedül#kapcsolat#Bulvár#színes#fodrász#valentin-nap#párkapcsolat#szinglik

Címlapról ajánljuk