Reggeli

„Nem akarom többé gyűlölni a testem” – Singh Viki megműttette magát

rtl.hurtl.hu

2024. február 2. 12:33

Singh Vikit mindig zavarta a pocakja, volt is olyan párja, aki megjegyzést tett rá – az énekesnő szerint csak kedvességből. Most talált rá módot, hogy változtasson kinézetén, minderről pedig nyíltan beszélt a Reggeliben.

Singh Viki esztétikai beavatkozáson esett át, az énekesnőn bőrzsugorító műtétet végeztek. 

A Reggeliben azt mondta, laza, vastag a bőre a hasán, és az elmúlt 15 évben eddig mindenhol azt tanácsolták neki, hogy ki kellene vágatnia a bőrt. 

Nem szerettem volna, hogy életem végéig egy vágásom legyen, és annyira meg nem indokolt

– magyarázta Singh Viki.

Az énekesnőn végül bőrzsugorító műtétet végeztek, ami szerinte megoldja a problémáját. Még most is tart a regenerálódása, szorítóruhát visel, valamikor fél év múlva lesz látható a végleges, gyógyult eredmény.

Singh Viki azt hangsúlyozta, hogy manapság a közösségi médiában az arcunkba tolják a tökéletes testeket, és egy idő után elkezdünk ugyanerre vágyni. 

Nőtársainak ezzel nem azt üzeni, hogy mindenáron kés alá kell feküdni, de szerinte jó megszabadulni valami olyantól, ami minden nap nehézséget okoz.

Reméli, hogy a műtét a vágyott lelki változást is elhozza a számára, de már attól önbizalma lett, hogy bevállalta a beavatkozást. A beszélgetésben az is szóba került, hogy „háromhasú szörnynek” hívta őt az első szerelme, de Singh Viki szerint csak kedvességből, szeretetből. 

Peller Anna viszont úgy gondolta: az énekesnő nem volt jól szeretve, mert ilyet senkinek nem mondunk.

Tudod, ez az érzés, amikor kiszállsz a kádból, és a káddal szemben ott van az a rohadt tükör. Törölközöm, és közben gyűlölöm a testem, minden reggel és minden este. Ezt nem akarom többé, huszonévig csináltam, ezt így ki akarom engedni, mert annyit dolgoztam magamon az elmúlt években

– fogalmazott Singh Viki a Reggeliben. 

#Reggeli#rtl#Videó#Bulvár#singh viki#énekesnő#plasztikai műtét#testkép#szépség#Életmód#has

Címlapról ajánljuk