Reggeli

Alig ismerni rá Zámbó Krisztiánra

rtl.hurtl.hu

2024. február 1. 10:02

Alig ismertünk rá Zámbó Krisztiánra a Reggeli stúdiójában annyit változott az elmúlt időszakban. Az idén 44 éves zenész a jövőben mentorálással szeretne foglalkozni és készen áll a családalapításra is, azt is elárulta, hogy Takács Zsuzsikával már idén össze szeretne házasodni, mivel már mindketten megkomolyodtak. 

Zámbó Krisztián már 13 éve alkot egy párt Takács Zsuzsikával. Kapcsolatuk nagy részét a nyilvánosság előtt élik, így az sem titok, hogy ez alatt az idő alatt három eljegyzésen és három szakításon is túlvannak. Krisztián most azt mondta a Reggeliben, ennyi idő kellett hozzá, hogy beérjenek, de mindketten sokat változtak az elmúlt időszakban.

Szeretnénk, ha idén összejönne az esküvő 

– summázta Krisztián, aki azt is hozzátette, hogy már csak a menyegző méretéről nem sikerült megállapodniuk kedvesével: Zsuzsika kis esküvőt szeretne, míg Krisztián egy világraszóló lakodalmat. A zenész szerint az lenne a legjobb, ha mindkettőt megtartanák.

A showbiznisz egy nagyon nehéz meló, emellett a családalapítás is nehéz

 – mondta Krisztián, amikor a gyermekáldásról kérdezték a Reggeliben. Az énekes azt is hozzátette, hogy a bizniszben Zsuzsika is besegít, a hangosítást végzi.

„Van olyan, hogy kicsit összekapunk és öt-hatszáz kilométeren keresztül nem szólunk egymáshoz, aztán hazamegyünk, és még jobban szeretjük egymást és egy jót szeretkezünk” – ecsetelte Krisztián kapcsolatuk hevességét. Zámbó Jimmy fia azt is elárulta, elege van abból, hogy minden hétvégén mennek fellépni, a zsúfolt életmódnak pedig egészsége látja kárát: a vérnyomása is magasabb lett és feljöttek a kilók.

44 leszek márciusban, érzem is, felszedtem 16 kilót

 – vallotta be Krisztián, aki azt is elmondta, hogy apasági korba lépett és végre Zsuzsika is úgy érzi, hogy készen állnak a gyermekáldásra, előbb azonban vissza szeretne venni a tempóból és áttérni az élő koncertetekre, valamint mentorálással is szívesen foglalkozna.

Ha szeretne hozzászólni, az rtl.hu Facebook oldalán megteheti:

#Reggeli#rtl#Videó#Bulvár#zámbó krisztián#takács zsuzsika#esküvő#mentor#zámbó jimmy fia

Címlapról ajánljuk