Reggeli

„Nagyon sok embernek megismertük az igazi énjét” – így érzi magát Hrovatin Csenge és Joe, miután kiestek a Nyerő párosból

rtl.hurtl.hu

2023. október 19. 12:56

Továbbra is lángol a szerelem Csenge és Joe között, olyannyira, hogy Joe még a műkörmöshöz is elkíséri menyasszonyát. Hogy hogyan érintette őket, hogy kiestek a Nyerő párosból, erről beszéltek a Reggeliben.

Joe-t már sokszor hívták a Nyerő Párosba, eddig azonban mindig nemet mondott. Most hiába csak tíz hónapos a kapcsolatuk Csengével, mégis bevállalták a show-t.

Én kiszolgálom azt a hölgyet, akivel vagyok

– mondta Joe a Reggeliben élete szerelméről, Csengéről, akivel szinte 24 órában együtt vannak, ha tehetik. Például azt is elárulták a Reggeliben, hogy Joe még a műkörmöshöz is elkíséri menyasszonyát.

Annyira egy hullámhosszon vagyunk mindketten

– tette hozzá elégedetten Joe, akit jó érzéssel tölt el, hogy ugyanúgy gondolkodnak Csengével. Ugyanaz a viselkedés, szituáció esett nekik rosszul, szinte ugyanazt gondolták a többiekről is.

Nagyon sok embernek megismertük az igazi énjét

– összegezte a Nyerő páros villájában töltött időt Joe, aki azt is kiemelte, hogy nem a  nyereményért mentek, hanem azért, hogy rájöjjenek drukkhelyzetben, játékok közben hogyan tudnak egymással kommunikálni.

Virággal és Lacival barátok maradtunk

– Csenge a benti viszonyokról is mesél a fenti videóban és arról, hogyan lepte meg őt Voksán Virág a szülinapján.

#Reggeli#Videó#Nyerő Páros#joe#hrovatin csenge#kiesés#szerelem#Bulvár

Címlapról ajánljuk