Reggeli

Keserű Balázs receptje a sikerhez: 3 év alatt annyit dolgozott, mint más 5 és fél év alatt

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 21. 9:43

Keserű Balázs az egyetemi tanulmányainak indulásával egy időben kezdett dolgozni, ma már társtulajdonos Balogh Levenete mellett.

Nyugaton bevett szokás, hogy ha valaki mögött már van egy adott cégnél lealább 3-4 év, és látják rajta, hogy előre tudja vinni a céget, akkor szokás, hogy társtulajdonossá lép elő. Keserű Balázs és Balogh Levente között azonban ez a beszélgetés nem évek után, hanem szinte azonnal lezajlott. Az Álommelóban elnöki asszisztensként befutott Balázs ma már társtulajdonos.

Ez lehet teher is, de nem volt az, hiszen teljesíteni szerettem volna


– idézte fel a nagy beszélgetést Balázs a Reggeliben. Főnöke két hónap után mondta, hogy meg van elégedve vele és beveszi társtulajdonosnak.

Keserű Balázs az egyetemi tanulmányainak indulásával egy időben kezdett dolgozni is, ma már társtulajdonos Balogh Levenete mellett. Első munkahelye egy húsüzemben volt, ahol segédmunkásként dolgozott – szerinte ez így természetes, úgy gondolja, az aljáról kell kezdeni az egészet. Bár lett volna lehetősége irodistaként dolgozni, ő azt választotta, megnézni, ki mint is csinál a cégnél.

Ha jó vezető szeretnél lenni, és nem tudod, hogy pontosan mit delegálj, mert nem ismered a folyamatot, akkor nem fogod tudni azt sem, hogyan delegáld az adott feladatot


– magyarázta.

Balázs igyekezett mindig a neki legjobbat választani, szerinte, aki nem tanulja meg fiatal korában, hogyan érdemes elkezdeni dolgozni, az később sem fogja tudni. 

Három év alatt öt és fél évet dolgozott ha a munkaórákat számoljuk. 

Szerinte ez a nyitja annak, hogy az ember előre tudjon lépni a munkahelyi ranglétrán.

Itt térül meg a befektetett munka. Ha az ember azt mondja, hogy csak 8-tól 4-ig dolgozok, mert addig szól a munkaidőm, az is egy hozzáállás, csak lehet, hogy ez az ember nem fog előre lepni


– mondta, hozzátéve, ő évente előrébb tudott lépni ezzel a hozzáállással.

Balázs az egyetemen döbbent rá, hogy ha nem tanulja meg az adott feladatot időben, akkor nem fogja tudni azt a munkahelyén később sem. Ez pedig szerinte alapvető hiba. Szerinte egy vezetőnek is tudnia kell a gyakorlati munkafolyamatokat és nem hagyatkozhat mindig mások tapasztalataira.

Az Álommeló második évadáról bővebben itt tudhat meg információkat. 

#Reggeli#Videó#keserű balázs#elnöki asszisztens#álommeló#munka#z generáció#balogh levente

Címlapról ajánljuk