Reggeli

„Jó, ha megvan egy alap, amiből ki lehet valamit hozni” – így készül Manuel a The Voice-ra

rtl.hurtl.hu

2023. május 18. 12:22

Manuel, a The Voice legfiatalabb coacha a Reggeliben azt is elárulta, mit szólt, amikor felkérték a műsorra.

„Előnyben vagyok a többi coach-hoz képest, mert voltam már hasonló szerepben, átlátom, miből áll a versenyzők élete egy ilyen műsor folyamán” – kezdte Manuel a Reggeliben. 

Régi vágya volt, hogy bekerüljön egy ilyen műsorba hasonló szerepben, de nem gondolta volna, hogy ez ilyen hamar valóra fog válni. 

Amikor felhívtak, el sem hittem, hogy ilyen fiatalon fog ez megtörténni

– mondta.

És hogy mit keres Manuel a The Voice majdani versenyzőiben? Tehetséget és küzdeni akarást. 

Jó, ha megvan egy alap, amiből ki lehet valamit hozni. Akiben megvan a tehetség, az élni és küzdeni akarás, a hajlam a szakma felé, hogy szeressenek ezzel foglalkozni, abból szerintem én ki tudom majd hozni, amit kell

– fogalmazott.

Manuel kitért arra is, hogy nemrég az Egyesült Államokban járt, Orlandóban, Miamiban és New Yorkban. Miamit senkinek nem ajánlja, mert programok szempontjából nem kínál sokat és nagyon meleg van. De azért volt ideje szórakozni.

Miamiban volt egy durvább estém, van egy pár videó, hogy elesek a saját lábamban meg az ágyamban, most már nem látszik, de full sebes volt a térdem, amikor visszajöttem

– tette hozzá. 

Azért ment, hogy kipihenje az elmúlt fél év munkáját, és rápihenjen a következő fél évre, ami szintén intenzív időszak lesz az előadó életében. New Yorkból egy különleges, Magyarországon nem megtalálható cipővel tért vissza, Manuel ezt is megmutatta a Reggeliben.

#Reggeli#Videó#Bulvár#The Voice#coach#manuel

Címlapról ajánljuk