Reggeli

Nagyot megy a magyar tyúk valóságshow, a patkány is sztár lett

rtl.hurtl.hu

2023. február 16. 7:41

A Heves vármegyei Bátoron indult el a Henflix nevű Youtube-csatorna, ahol közel 70 tyúk, továbbá gyöngytyúkok, nyulak, galambok és egy komondor életét követhetik nyomon élőben a nézők. A Reggeli vendége Botos Regina, a Henflix Youtube csatorna alapítója volt, akit arról kérdeztünk, miért érdekel egyre több embert a tyúkudvar élete.

A Henflixen két stream van. Az egyiken az udvart lehet megnézni. Ezt napközben érdemes nyomogatni. A másik csatornán a tyúkól jelentkezik, itt nyilván az esti és hajnali órákban nagyobb az élet, bár napközben is érdemes bele-belekattintani. Botos Regina szerint sokan azért szeretik tyúkszemszögből látni a világot, mert megnyugtató.

Ha felidegesíti őket valaki, akkor csak nézik a tyúkokat 

– mondta a Youtuber, aki szerint már egyre több coach és pszichológus ajánlja az idegek lenyugvására csatornájukat.

Szerinte azért is jó ez a műfaj, mert az embereknek így van ideje megfigyelni a részleteket, olyasmiket is észre lehet venni, amikre néhány pillanat kevés lenne. Manapság az a népszerű, ha mindig történik valami, a Tyúk tv pedig ezzel teljesen szembe megy, nagyon megnyugtató és remek kikapcsolódást nyújt, jegyezte meg az ötletgazda.

#Reggeli#Videó#Életmód#tyúk tv#pszichológia#botos regina#henflix#youtube

Címlapról ajánljuk