Reggeli

Manuel beszólt Peller Mariannak és Járai Máténak: Eléggé egy elcseszett nyár volt, nem tudom, ti hogy éltétek meg így negyven pluszosan

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 19. 9:56

Jót szórakoztak a megjegyzésén, de azért többször felemlegették a beszélgetés alatt.

Manuel azért érkezett hétfőn a Reggeli stúdiójába, hogy Valmarral készült új klipjét mutassa be. Ebben tulajdonképpen két dalt gyúrtak egybe, a Palvin és a Hajnalokig címűt, de ami ennél is érdekesebb, hogy Marics Peti oldalán szerelme, Tóth Andi is feltűnik a videoklipben.

Az énekes-rapper az utóbbi évek legdöcögősebb projektjeként élte meg a közös munkát, „mondatonként” haladtak, mert a sok nyári fellépés és pörgés mellett nehéz volt időt szakítaniuk a munkára. 

Ezután Manuel látványosan érzékeltette, hogy a Reggeli műsorvezetőivel bizony nem egy korosztályhoz tartoznak, egy adott ponton az asztal másik felén ülő Peller Mariannak és Járai Máténak azt mondta: „Eléggé egy elcseszett nyár volt, nem tudom, ti hogy éltétek meg így negyven pluszosan.”

Természetesen nevetve fogadták a csipkelődést. 

Megjegyzésével mindenesetre arra akart utalni, hogy a srácokkal azt hitték, ezt a nyarat végre megnyomhatják, de végül rá kellett jönnie arra, hogy előadóként nem arról szól a nyár, hogy bulizzanak, hanem hogy bulit csináljanak.

Manuel kitért arra a nyári incidensre is, amikor eltűnt a táskája egy fesztiválon a backstage-ben, de utólag meglett, és lehet, hogy igazából nem vette el senki. 

Visszagondolva elképzelhető, hogy én raktam olyan helyre, amit aztán elfelejtettem

– vallotta be Manuel. 

Végül Járai Máté a beszélgetés lezárásaként úgy búcsúzott: „Azt kell hogy mondjam, hogy a negyven pluszosok is imádják a számaitokat.”

#Reggeli#Videó#Bulvár#manuel#klippremier#ValMar#Marics Peti#tóth andi#új dal

Címlapról ajánljuk