Reggeli

„Mindenkinek receptre írnám fel a külföldön élést” – Pintér Ada 3 év után hazaköltözött

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 12. 11:56

Pintér Adát végre nem csak a Skype-on keresztül kapcsolhatjuk, hanem élőben, a Reggeli stúdiójában beszélgettünk vele. Három év után ugyanis hazaköltöztek Németországból.

 

Pintér Ada három év után, egy hete költözött haza a családjával Németországból. Ada a férje miatt költözött el itthonról, aki az orvosi egyetem elvégzése után a szakvizsgájáig Németországban dolgozott és tanult. Ada itthon sikeres műsorvezető volt, ezt a világot hagyta maga mögött, amikor Németországba ment, de a változást egyáltalán nem élte meg rosszul.

Azt vettem fel, amit akartam, senki sem nézte, hogy hogy nézek ki. Ehhez meg kell kicsit öregedni, hogy elfelejtsük, hogy ki mit gondol rólunk

– mondta.

Még csak egy hete vannak itthon, de Adának már most sok terve van, most azon dolgozik, hogy a weboldalán lévő edzések és beszélgetések ne csak online formában, hanem élőben is elérhetőek legyenek.

Adáék egyelőre albérletben élnek, a korábbi lakásaikban ugyanis öten már nem férnének el. Még nem tudják, hogy sajátot vesznek, a régit újítják fel, vagy esetleg újra elköltöznek valahová. Németországból a nagy sétáik, a babaúszás és az emberek mentalitása fog neki a leginkább hiányozni. Azt mondja, ő mindenkinek receptre írná fel, hogy pár évet külföldön éljen.

Kicsit képbe kerülnének az emberek, hogy külföldön sem minden tökéletes. Ha csak azért költözöl, mert nem érzed jól magad, akkor máshol sem fogod. Először magadban kell rendet rakni.

 

#Reggeli#RTL Klub#rtl#pintér ada#költözés#németország#Külföld#külföldre költözés

Címlapról ajánljuk