Portré

„Egyszerű, életszerető ember vagyok”

rtl.hurtl.hu

2011. január 10. 7:44

64 évesen lett másodszor is apuka, 50 éve rockzenész, pedig a magyar Mick Jagger inkább olimpiai bajnok szeretett volna lenni. Kóbor János, vasárnap éjjel a Portréban.

„Mai fejjel felelőtlenség volt 60 évesen gyermeket vállalni” – mondta Kóbor János, aki rögtön hozzá is tette, hogy semmit sem csinálna másképpen Léna babával kapcsolatban.

A rockpapa 60-on túl is kirobbanó formában van, ebben sokat segít fiatal felesége és harmonikus magánélete is.

„Otthon fel vagyok mentve az éneklés alól. Még a fürdőkádban sem szoktam…az a színpadra való, ott ki tudom adni magamból az érzéseimet. De amikor vége a koncertnek és lesétálok a lépcsőn, egyszerű életszerető ember leszek.”

Most 50 éves az Omega, de egyáltalán nem tervezik még a visszavonulást. A Gyöngyhajú lányt a Scorpions tette gigaslágerré, ezzel nyerték meg a Yamaha fesztivált Japánban, azóta sok nyelven feldolgozták.

A zenész bevallotta, kicsit bánja, hogy nem lett mérnökember vagy élsportoló. Imádja ugyanis a sportokat: a kosárlabdát meg a focit.

A Portéban arról is beszélt, hogy nem érezte számkivetettnek magát az előző rendszerben sem, mindig igyekezett betartani a szabályokat.
#Portré#rtl#zenész#rock#omega#kóbor jános

Címlapról ajánljuk