Kultúra

G.w.M és a Quimby is Azahriah dicséretét zengi

rtl.hurtl.hu

2023. október 14. 13:23

Fejet hajtottak a Puskás Arénát háromszor is megtölteni képes 21 éves Azahriah előtt a Quimby tagjai, és még a vele összezördülő G.w.M is. 

Brutális! Olyan dolgot tett le, amit még senki soha!

Ezt írta Instagram-sztorijában G.w.M, miután kiderült, hogy Azahriah három koncertet is fog tartani jövő májusban a Puskás Arénában – írta a Blikk. A két előadó idén leginkább azzal került be a hírekbe, hogy egymásnak estek. G.w.M például olyanokat mondott Azahriahról, hogy

Eljátssza, hogy mekkora szakértő, holott egy hugyos.”

Egy igazi kis senkiházi buzi vagy, egy tiszteletlen kis köcsög gyerek.”

Azahriah ezekre a megszólalásokra 12 ezer ember előtt vágott vissza arénás koncertjén, ahol „kellemetlen frekvenciának” nevezte G.w.M zenéjét.


G.w.M most közölte, hogy „nehezen indult a kapcsolatunk, elbeszéltünk egymás mellett, mint kiderült”, és elárulta, hogy „találkoztunk, megbeszéltük... és rájöttünk, hogy a sajtó generálta túl köztünk”.  A rapper elmondta, hogy Azahriah már akkor elárulta neki, hogy stadionkoncertre készülnek, és hozzátette:

Gratuláltam akkor is, de ezúton is gratulálok! Fel az égig és további sok sikert neki és a csapatának!

A Quimby is gratulált

Facebook-oldalán gratulált Azahriah-nak a Quimby is. A legendás zenekar közölte:

Elképesztő ez a srác és figyelemreméltó az ő Z generációs self-made sikersztorija, amellyel új utakat tör magának a hazai könnyűzenében. Godspeed!


Nyitókép:Fókusz

#Kultúra#Azahriah#quimby#G.W.M.#puskás aréna#koncert

Címlapról ajánljuk