Kultúra

Brutálisan sokan akarnak jegyet venni Azahriah Puskás Arénában lévő koncertjére

rtl.hurtl.hu

2023. október 10. 15:12

Annyian szabadultak rá a jegyvásárlási rendszerre, hogy délután 13 órakor azt mutatta a Broadway Ticket oldala, hogy 12858 vásárló várakozik.

Kedden 10:10-kor kezdték el értékesíteni a jegyeket Azahriah május 25-én esedékes Puskás Arénában lévő koncertjére, de annyian szabadultak rá a jegyvásárlási rendszerre, hogy délután 13 órakor azt mutatta a Broadway Ticket oldala, hogy 12858 vásárló várakozik, számolt be a Telex. 

Az esemény Facebook-oldalán sokan kétségbeesve kommentelnek, mert attól félnek, hogy elfogynak a jegyek. Volt, aki arra panaszkodott, hogy jegyet ugyan tudott venni, de nem kapott visszaigazoló emailt.  A Telex megkereste a Broadway Ticketet, hogy ők tapasztalnak-e fennakadást a jegyértékesítő rendszerben. Válaszukban azt írták, hogy

az átlagos jegyértékesítés menetéhez képest jelentős lassulás van, mivel nem jellemző, hogy egyszerre több, mint ötvenezren akarnak jegyet vásárolni egy időpontban. Ezért van a várakoztató rendszer. Fel voltunk készülve a többlet terhelésre, a jegyrendszer nem fagyott le, csak lelassult.

Azahriah menedzsere, Tóth Gergő a Telex megkeresésére elmondta: hozzájuk is eljutottak ezek a problémák, folyamatosan egyeztetnek a jegyirodával, egyelőre úgy tűnik, hogy a hatalmas érdeklődés okozta az amúgy kisebb mennyiségben felmerülő problémákat. 

 Azahriah írta a főcímdalt a Valami Amerika sorozathoz. Az énekes-dalszerző elárulta, hogy először akkora kihívásnak tartotta a feladatot, hogy nem akarta elvállalni, filmzenét ugyanis szerinte egészen máshogyan kell írni:


Nyitókép: Vasvári Tamás / MTI

#Kultúra#Azahriah#puskás aréna#koncert#jegy

Címlapról ajánljuk