Kultúra

Majka Azahriahról: Tessék elfogadni, hogy egy 21 éves fiatal fiú történelmet ír

rtl.hurtl.hu

2023. október 12. 15:26

A rapper szerint „fröcsögő, levitézlett, sosemvolt sikeres sztárok mondják meg a receptet, meg azt, hogy ez miért rossz”.

Pillanatok elfogytak a jegyek Azahriah Aréna-koncertjére, így az előadó egyből duplázik is majd a nagykoncerttel. Azahriahval azonban nem mindenki örült együtt, megszaporodtak a kritikus kommentek is, amelyekre nemrég Majka reagált a Facebookon.

Szerint egészen furcsa, mit vált ki a magyar zenei közegből az, hogy egy 21 éves fiú megtölti a Puskás Arénát:

Interneten fröcsögő, levitézlett, sosemvolt sikeres sztárok mondják meg a receptet, meg azt hogy ez miért rossz, meg mit kéne máshogy. Ráadásul van egy kis közeg egy pár megmondóemberrel az élen, akiknek a karrierjük évtizedek óta abban merül hogy ki, hogy az éppen aktuálisan felkapott előadót pocskondiázzák. Minden hangot ismernek a zongorán, de mégis az egész életük arról szólt, hogy próbálkoznak próbálkoznak, de valójában sosem tudtak maradandót alkotni, vagy népszerűbbek lenni mint egy bármely tehetségkutatós 9. helyezett, sőt!

– magyarázta a rapper, aki szerint egyrészt kár ízlésről vitatkozni, másrészt „nyilvánosan páváskodni közösségi oldalakon egy kis figyelemért cserébe kegyetlenül gáz”.

„Azahriah azért egy hihetetlenül felkapott előadó, mert a dalai egész máshogy, és másról szólnak mint kortársainak. Ez már elég ahhoz, hogy népszerűbb legyen náluk” – tette hozzá. 

Mindig a közönség választ!! Ezt érdemes tiszteletben tartani. Ahogy a teljesítményt is… Tessék elfogadni, hogy egy 21 éves fiatal fiú történelmet ír, és olyan dolgot csinál, ami iránymutató kell legyen azoknak is, akik 30 éve tapossák a szakmát… meg egymást …


Azahriah írta a főcímdalt a Valami Amerika sorozathoz. Az énekes-dalszerző elárulta, hogy először akkora kihívásnak tartotta a feladatot, hogy nem akarta elvállalni, filmzenét ugyanis szerinte egészen máshogyan kell írni:


Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

#Kultúra#Azahriah#puskás aréna#arénakoncert#majka#teltház#koncert#siker#zene

Címlapról ajánljuk