Kultúra

Villából társasházba költözött Korda György és Balázs Klári – így fogadták őket a szomszédok

rtl.hurtl.hu

2023. június 6. 8:36

A házaspár 30 évig lakott a Korda-villában, most egy szerényebb otthonba költöztek. Balázs Klári azt is elárulta, hogyan fogadták őket újdonsült szomszédaik. 

Még szokja új otthonát Korda György és Balázs Klári – írta meg a Bors. A zenész házaspár már hónapokkal ezelőtt birtokba vette új 150 négyzetméteres lakását, azonban még nem költöztek be teljesen. Előbb ugyanis ki kell válogatni, mi jöhet át egykori otthonukból, a mintegy kétszer akkora Korda-villából. Innen egyébként többek közt a hatalmas rezsiszámla miatt költöztek el.

A bútorok és berendezési tárgyak egy részét a II. kerületi önkormányzatnak adományozta.

A Bors most azt írja, hogy új otthonuk egy zöldövezeti társasház lett, hatalmas terasszal. És bár feleakkora területen élnek, mint korábban, Kordáék nem érzik úgy, hogy be lennének zárva.

Aranyosak a szomszédaink, akik szeretettel fogadtak minket

– mondta a Borsnak Balázs Klári.

„Úgy gondolom, hogy nem lesz probléma, hiszen Gyurikámmal mi nagyon csendes emberek vagyunk, nem sok vizet zavarunk. A ház életében szeretnénk aktívan részt venni, ha például a lakásunkkal összefüggésben kisebb javítási munkák keletkeznek, azt megcsináltatjuk, odafigyelünk egymásra” – mondta Balázs Klári, aki azt is elárulta, hogyan érzi magát Korda György az új otthonában.

Gyurikám még egy kicsit szomorkodik néha, hiányzik neki a Villa, mégiscsak 30 évet életünk ott.

Az énekesnő azonban bízik abban, hogy férje meg fogja szokni az új helyet is.

Nyitókép: Czeglédi Zsolt / MTI

#Kultúra#balázs klári#korda györgy#villa

Címlapról ajánljuk