Bulvár

A 11. leggazdagabb magyar vette meg Kordáék villáját, hatalmas összeget fizethetett érte

rtl.hurtl.hu

2023. június 7. 6:49

Másfél év után sikerült eladnia Korda Györgynek és Balázs Klárinak a II. kerületi Korda-villát.

Másfél év után sikerült eladnia Korda Györgynek és Balázs Klárinak a II. kerületi Korda-villát – értesült a Blikk. A lap információi szerint a villát 780 millió forintért árulták, korábban úgy tűnt, egy ingatlanfejlesztő cég veszi meg az 1500 négyzetméteres, 22 szobás ingatlant és a hozzá tartozó telket, a vállalkozás azonban nem fizetett.

A villának azonban már új tulajdonosa van: a tulajdoni lap adatai szerint a Gorod Pro Kft., amelynek ügyvezetője az a Timur Rahimkulov, aki 2022-ben a Forbes listája szerint a 11. leggazdagabb az országban. Az orosz–magyar kettős állampolgárságú üzletember vagyonát 172,8 mil­liárd forintra becsülik.

Korda György elismerte, hogy megváltak a villától:

Nemrég eladtuk, az igazán rendes új tulajdonossal sikerült megegyeznünk. Úgy gondolom, jó kezekbe került, mi pedig már az új lakásunkban élünk. Kezdjük megszokni, de még sok minden nem került a helyére.

Arról, hogy hogyan fogadták a házaspárt a szomszédok, itt írtunk bővebben. Azt nem tudni, mennyiért kelt el a villa, ám Balogh László ingatlanszakértő szerint az ingatlan értéke nagyjából egymilliárd forintra becsülhető.

Csaknem 12 ezres közönség előtt vehette át élete egyik legnagyobb elismerését Korda György. A 84 éves énekest és feleségét, Balázs Klárit Fonogram-életműdíjjal lepték meg Budapest Parkos koncertjükön, amit nem is sejtettek:


Nyitókép: Google Street View

#Bulvár#korda györgy#balázs klári#villa

Címlapról ajánljuk