Külföld

Videóra vették, ahogy maszturbál a buszon a 18 éves fiú

rtl.hurtl.hu

2024. január 22. 11:01

A felvétel a rendőrséghez is eljutott, az elkövetőt pedig őrizetbe vették. 

Őrizetbe vett a szlovák rendőrség egy 18 éves fiút, akiről utasok készítettek videót, ahogy önkielégítést végez egy buszon, Nyitrán, majd a felvétel egy közösségi oldalon közzétették – jelentette a helyi sajtó. A TV JOJ által megszerzett felvételen látni lehet, ahogy a fiú egy csuklós busz csuklójában áll, kezében a péniszével. A közösségi oldalra kitett videó mellé azt írták, hogy a fiú ukránul beszélt, és a belvárosból a Klokočina-lakótelepre utazott.

A Transdev tömegközlekedési vállalat az esettel kapcsolatban közölte a helyi sajtóval, hogy ellenőrzik a busz térfigyelő kameráinak felvételeit, amit megtudják, hogy pontosan mikor, és melyik járaton történt. A cég egyik vezetője egyben azt kérte az emberektől, hogy hasonló esetekben szóljanak a sofőrnek, aki ilyenkor megállítja a járművet, és azonnal kihívja a rendőrséget.

A TV JOJ úgy tudja, a felvétel a rendőrséghez is eljutott, az elkövetőt pedig őrizetbe vették. Hozzátették, a napokban a helyi kollégium előtt is nyilvános önkielégítést végzett egy férfi – írta az Új Szó. Az eset részleteit vizsgálják.

Nyitókép: Illusztráció. Fotó: Getty Images

#Külföld#szlovákia#busz#önkielégítés#maszturbálás#rendőrség

Címlapról ajánljuk