Külföld

Videón, ahogy brutálisan megver egy 65 éves tanárnőt egy diáklány egy amerikai középiskolában

rtl.hurtl.hu

2024. január 13. 19:59

A tanárnő a folyosó padlóján feküdt, és kétségbeesetten próbálta védeni magát, miközben a lány fékevesztetten ütötte a fejét. 

Vádat emelhetnek egy amerikai középiskolás lány ellen, amiért megvert egy 65 éves tanárnőt az amerikai Missouri államban található St Louis egyik középiskolájában, a folyosón – jelentette a helyi sajtó. Az esetről videó is készült, amit milliók láttak a közösségi oldalakon.

A tanárnőt kórházba kellett szállítani az eset után. Sheryl Rogers férje a KSDK televízió híradójának elmondta, hogy nejét „elég csúnyán megverték”, és szeretteinek elmondása szerint nagy fájdalmai vannak, de a várakozások szerint teljesen fel fog gyógyulni.

A férj elmondása szerint felesége nem értette, hogy a lány miért támadt rá. A tanárnő a rendőröknek azt mondta, hogy a lány kiment az osztályteremből, majd visszatért a táskájáért. Amikor a tanárnő felszólította, hogy álljon meg, a lány odament a táskáért, felkapta majd rátámadt.

Az iskola diákjai azonban egészen másról számoltak be. A beszámolók szerint az epilepsziától szenvedő diáklány csak a gyógyszerét akarta magához venni, és ezt akadályozta meg a tanárnő, és a lány kétségbeesetten próbálta megszerezni a táskájában lévő gyógyszert. Egy másik videón azt látni, hogy az eset után rohama volt.

Nyitókép: X

#Külföld#tanárnő#diáklány#verés#egyesült államok

Címlapról ajánljuk