Külföld

Russell Brand taxit küldött érte az iskolájához – mesélte a nő, aki 16 éves volt, amikor a komikus állítólag elvette a szüzességét

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 17. 10:28

A komikust több nő megerőszakolásával és bántalmazásával vádolják.

Mint arról beszámoltunk, több nő, köztük egy 16 éves megerőszakolásával és bántalmazásával vádolják Russel Brand komikust.  A négy nő történetéről a Channel 4 dokumentumfilmet is készített.

Az egyik áldozat, aki a személyazonossága védelme érdekében  Alice-ként nyilatkozott, még csak 16 éves volt, amikor Brand elkezdett közeledni hozzá: a sztár csak úgy hivatkozott rá, hogy „a gyermek”. A most 48 éves celeb 31 éves volt, amikor a 16 éves lányt állítólag becserkészte.

Alice elmondta, hogy három hónapig érzelmi bántalmazó kapcsolatban volt a sztárral, aki kihasználta őt. Hozzátette, hogy Brand egyszer úgy lekényszerítette a péniszét a torkán, hogy nem kapott levegőt, és végül hasba kellett őt ütnie, hogy abbahagyja a bántalmazást.

Alice elmondása szerint Brand taxit küldött érte az iskolájához, miközben órái voltak, írja a Daily Mail. A komikus állítólag arra kérte a lányt, hogy tartsa titokban a kapcsolatukat a barátai előtt, mert ha tudomást szereznének róla, pénzzé akarnák tenni a sztorit. Alice szerint Brand vette el a szüzességét.

A komikus egy YouTube videóban minden vádat tagadott, szerinte minden kapcsolata konszenzuális volt. Brand emellett azzal vádolta a sajtót, hogy összehangolt támadást indítottak ellene, írja a lap.

Nyitókép: Lester Cohen/Getty Images for The Recording Academy

#Külföld#russell brand#nemi erőszak#komikus#ragadozó#szexuális zaklatás

Címlapról ajánljuk