Külföld

Férfiakat erőszakolt meg az „arrogáns, önimádó” AI-specialista

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 11. 11:17

Tíz évig tartó börtönbüntetést kapott a brit szakember, akit „különösen kegyetlen, vad nemi erőszakkal” vádoltak.

„Különösen kegyetlen, vad nemi erőszak” miatt ítéltek tíz évig tartó börtönbüntetésre egy „arrogáns és önimádó” férfit, aki két férfit erőszakolt meg Nagy-Britanniában – jelentette a helyi sajtó. Dr. Mohammed Altaher a saját otthonában támadt rá áldozataira, akikkel a Grindr társkeresőn ismerkedett meg.

A beszámolók szerint a két áldozat eleinte belegyezett a szexuális aktusba, de aztán le akarták állítani Altahert, aki az ügyészség közlése szerint ennek ellenére „agresszív módon folytatta” azt. Egyik áldozatát még be is drogozta, mielőtt megerőszakolta.

Az ügyében döntő bíró „arrogáns, nárcisztikus és önimádó” emberként jellemezte az AI-specialista férfit, aki tárgyként tekintett az áldozataira, akikkel „azt csinálhat, amit akar, akkor és úgy, ahogy csak ő akarja”.

Egy rendőrnyomozó jellemzése szerint Altaher „különösen kegyetlen és vad” módon hajtotta végre a nemi erőszakot, és egyben mindkét áldozatnak köszönetet mondott azért, mert jelentették az esetet, hozzátéve, hogy a férfiak ellen elkövetett nemi erőszakos eseteket jellemzően nem szokták jelenteni az áldozatok a hatóságoknak.

Nyitókép: Illusztráció. Fotó: GettyImages

#Külföld#nemi erőszak#férfiak#nagy-britannia#orvos

Címlapról ajánljuk