Külföld

Russell Brandet azzal vádolják, hogy szexuálisan zaklatott egy színésznőt az Arthur, a legjobb parti forgatásán

rtl.hurtl.hu

2023. november 4. 7:38

A komikust korábban egy 16 éves lány megerőszakolásával is megvádolták.

Russell Brandet egy színésznő zaklatásával is vádolják, a vád szerint a komikus az Arthur, a legjobb parti forgatásán zaklatta egy kollegáját, írja a New York Post a pénteken indított per alapján.

Mint arról beszámoltunk, több nő, köztük egy 16 éves megerőszakolásával és bántalmazásával vádolják Russell Brand komikust.  A négy nő történetéről a Channel 4 dokumentumfilmet is készített.

Az egyik áldozat, aki a személyazonossága védelme érdekében Alice-ként nyilatkozott, még csak 16 éves volt, amikor Brand elkezdett közeledni hozzá: a sztár csak úgy hivatkozott rá, hogy „a gyermek”. A most 48 éves celeb 31 éves volt, amikor a 16 éves lányt állítólag becserkészte.

A New York Post most azt írja, a színésznő, aki pert indított Brand ellen szexuális zaklatás miatt, az Arthur című film egyik epizodistájaként dolgozott a színésszel. A nő szerint Brand részegnek tűnt, mielőtt rátámadt. A komikus állítólag a péniszét is mutogatni kezdte a nőnek, később pedig egy mosdóban zaklatta áldozatát, miközben egy stábtag őrizte kívülről az ajtót.

Nyitókép:  Lester Cohen/Getty Images for The Recording Academy

#Külföld#russell brand#szexuális zaklatás#színésznő#forgatás#komikus#zaklatás

Címlapról ajánljuk