Külföld

Videón, ahogy káoszba fulladt a focimeccs, mert egy halottaskocsi hajtott a pályára

rtl.hurtl.hu

2023. július 22. 15:58

A Dunston és a Gateshead közötti focimeccset a félidőben lefújta a bíró, miután a szünetben egy személyautó és egy halottaskocsi hajtott fel a pályára, ahova a símaszkos elkövetők szórólapokat dobáltak. 

A Dunston és a Gateshead közötti pénteki labdarúgó-mérkőzést a félidőben lefújta a bíró, miután a szünetben egy személyautó és egy halottaskocsi hajtott fel a pályára. A járművek körbe-körbe mentek, a szurkolók megdöbbenve nézték a furcsa jelenetet – írja a BBC.

A szemtanúk szerint mindkét járműben símaszkot viselő emberek ültek és szórólapokat dobáltak a fűre, amelyeken két magánemberrel szemben megfogalmazott személyes vádak szerepeltek. A halottaskocsiban ülők ezután átszálltak a másik autóba, majd elhajtottak a helyszínről, a halottaskocsit pedig otthagyták a pálya közepén.

A meccset lefújták, majd kis ideig egy rendőrségi helikopter is cirkált a helyszín felett. Az incidensben senki sem sérült meg, a rendőrség vizsgálja a történteket. A nem mindennapi performanszt sokan videóra vették, és feltöltötték a közösségi oldalakra.

Nyitókép: The Telegraph / YouTube

 

#Külföld#focimeccs#halottaskocsi#Videó

Címlapról ajánljuk