Külföld

Ottfelejtette mobilját egy étteremben, olyan szörnyű videókat találtak rajta, azonnal letartóztatták

rtl.hurtl.hu

2023. július 11. 10:50

A 63 éves amerikai fociedzőt gyerekek ellen elkövetett nemi erőszakkal vádolják.

Letartóztattak egy népszerű fociedzőt az amerikai Tennessee államban, miután véletlenül otthagyta mobilját egy étteremben, és az ott dolgozó emberek olyan videókat találtak rajta, amiken eszméletlen állapotban lévő fiúkat erőszakol meg – jelentette a helyi sajtó. Camilo Hurtado Campos ellen gyerekek ellenen elkövetett nemi erőszak vádjával indítottak eljárást.

A helyi rendőrség közlése szerint az éttermi dolgozók azért kezdték el átnézni az otthagyott telefont, hogy értesíteni tudják tulajdonosát, hogy elhagyta, de a videók megtalálása után inkább már a rendőrséget hívták. A mobilon több száz „botrányos” fénykép és videó volt – közölte a rendőrség.

A hatóságok legalább tíz áldozatról találtak videókat. Az áldozatok, akiket Campos droggal kábított el, majd megerőszakolta őket, 9 és 17 év közöttiek voltak. A rendőrség egyelőre három fiút tudott beazonosítani, majd még öt olyan jelentkezett, akikről nem is tudtak. A rendőrsé közlése szerint sokkal több áldozata lehetett, közölve, hogy hosszú nyomozás elé néznek. 

A nyomozók elmondása szerint áldozatait annyira kiütötte a kábítószer, hogy sokan még azt sem tudhatják, hogy erőszak áldozatai lettek. A hatóságok azt nem közölték, hogy a férfi mileyn szert használt. 

A rendőrség által „népszerű fociedzőként” jellemzett férfi húsz éve élt Franklin városában, ahol rendszeresen járta a játszótereket, hogy focizni csábítson gyerekeket. Majd, miután elnyerte a bizalmukat, meghívta őket a házába, ahol elkábította, majd megerőszakolta őket.

Nyitókép: Illusztráció. Fotó: Unsplash

#Külföld#fociedző#telefon#edző#pedofil#nemi erőszak#erőszak#egyesült államok

Címlapról ajánljuk