Külföld

Meghalt egy nyolc hónapos kislány, miután elütötték egy kórház előtt

rtl.hurtl.hu

2023. június 26. 18:37

A kislány négy napig küzdött, de súlyosak voltak a sérülései.

Meghalt egy csecsemő négy nappal azután, hogy egy délnyugat-walesi kórháznál elütötte egy autó – írja az Independent.

A nyolc hónapos Mabli Cariad Hallt egy másik gyalogossal együtt június 21-én ütötte el egy autó a Withybush kórháznál a pembrokeshire-i Haverfordwestben.

A rendőrség hétfőn megerősítette, hogy Mabli vasárnap, négy nappal a fehér BMW-vel való ütközés után belehalt sérüléseibe.

A kislányt a múlt szerdán történt baleset után azonnal elszállították a helyszínről, és a Bristoli Királyi Gyermekkórházba vitték.

Az autó sofőrje továbbra is kórházban van, a sérülései nem életveszélyesek. Az egyik utasát és a másik gyalogost már kiengedték. 

A rendőrség megerősítette, hogy a Withybush kórház előtt június 21-én, szerdán történt ütközés következtében megsérült csecsemő vasárnap kora reggel (június 25-én) elhunyt a Bristoli Gyermekkórházban.

A családot a kórház gyászszolgálatai és a Dyfed-Powys Police rendőrei támogatják ebben a tragikus időszakban. A halottkémet tájékoztattuk, a vizsgálat folyamatban van.

Mablit „gyönyörű, mosolygós, boldog” babaként jellemezte a család egyik barátja.

Sinéad Morris a közösségi médiában osztotta meg a tragikus hírt a kislány haláláról, mondván, hogy Mabli sérülései „túl súlyosak voltak ahhoz, hogy vissza lehessen őket fordítani”.

Annak ellenére, hogy Mabli napokig mérhetetlenül erős volt, békésen átkelt a szivárványhídon Gwen és Rob szerető karjaiban 2023. június 25-én, vasárnap hajnalban

– írta.

Nyitókép: NHS

#Külföld#kislány#baba#tragédia#egyesült királyság#haverfordwest#kórház

Címlapról ajánljuk