Külföld

Vallásos családja kitagadta, amikor napvilágot láttak szexi képei, most milliomosként él

rtl.hurtl.hu

2023. június 6. 14:27

Mondanunk sem kell, Onlyfans oldalt indított.

A 21 éves utah-i származású Sava Schlutz még 19 éves korában került nehéz helyzetbe, amikor napvilágot láttak meglehetősen intim képei. A lány az egyetem mellett modellkedett, azonban egy olyan emberben bízott meg, akiben nem kellett volna, és kiszivárogtak az intim fotói – írja a Sun.

Sava képeit egy hamis Onlyfans oldalon kezdte el árulni a csaló:

Senkinek sem lett volna szabad látnia azokat a képeket, aztán egyszer csak felrobbant a közösségi média oldalam és ő elkezdett pénzt keresni azokon a képeken, ahol látták a mellkasom

– mesélte a lány.

A képeket több fórumra is publikálták, és Sava nagyapja is észrevette őket, majd elmondta a lány családjának. A hírek gyorsan terjedtek, és hamarosan már az egész város tudott a lány képeiről. Sava úgy döntött, hogy a saját kezébe veszi az irányítást, és elindította a saját Onlyfans oldalát: 

Úgy voltam vele, hogy ha valaki ki fog használni, akkor akár át is vehetem az irányítást és én magam is profitálhatok a saját képeimből.


Sava most 160 ezer fontot, azaz közel 70 millió forintot keres havonta, azonban a luxuséletnek ára van: a családja abszolút elítéli a foglalkozását.

A családom reakciója sokkolt, egy hónapra még ki is tagadtak, amikor megtudták, én pedig elköltöztem otthonról

– mesélte Sava, akinek még most sem rendeződött teljesen a viszonya a családjával, a fiútestvére teljesen megszakította vele a kapcsolatot.

A lány bevallotta, hogy sok őrült rajongója is van, többek között egy arab olajmágnás is folyamatosan zaklatta, és több oldalát is eltávolíttatta. Sava az Instagram oldalán is nagyon népszerű:


Nyitókép: miljko / Getty Images

#Külföld#OnlyFans#fotók#vallás#család

Címlapról ajánljuk