Külföld

Megölte 11 éves mostohafiát, bőröndbe gyömöszölte, és híd alá dobta

rtl.hurtl.hu

2023. május 9. 13:46

A coloradói nő 18-szor megszúrta, majd még le is lőtte a kisgyereket. 

Tényleges életfogytig tartó börtönbüntetésre ítéltek hétfőn egy 39 éves nő nőt az amerikai Colorado államban, miután bűnösnek találták 11 éves mostohafia megölésében – jelentette a helyi sajtó. A büntetés nagyságáról döntő bíró kijelentette, hogy az ügy „a legszörnyűbb, amivel valaha találkoztam”, amikor meghozta az ítéletet.

Letecia Stauch és ügyvédjei azzal védekeztek, hogy a nő beszámíthatatlan, de az esküdtek és a bíró ezt nem találták meggyőzőnek. A bíró kijelentette, hogy ezzel a védekezéssel azokat sértette meg, akik valóban mentális betegségektől szenvednek, hozzátéve, hogy a tárgyalás alatt egyetlen egy alkalommal sem tanúsított semmiféle megbánást.

A nő 2020 januárjában ölte meg mostohafiát, miközben a gyerek apja kiképzésen volt a Nemzeti Gárdánál. 

A kisfiút 18 késszúrással ölte meg, majd még le is lőtte, később pedig bejelentette a hatóságoknál, hogy a gyerek eltűnt.

Nem sokkal később a holttestet egy bőröndbe rakta, majd autót bérelt, majd több mint kétezer kilométer autózott a bőrönddel, amit végül Florida államban egy hídnál dobott ki. A nőt 2020 március elején tartóztatták le Dél-Karolina államban, a fiú holttestét nem sokkal később találták meg építőmunkások a híd alatt.

Nyitókép: KRDO-TV / The Gazette via AP, Pool, File

#Külföld#gyilkosság#mostoha#egyesült államok#bőrönd

Címlapról ajánljuk