Külföld

„Sírva könyörgött a halálos beteg feleségem, hogy öljem meg”

rtl.hurtl.hu

2023. május 15. 19:13

A bíróságon mondta el a 76 éves David Hunter, hogy miért ölte meg a leukémiás feleségét.

Zokogva beszélt arról a bíróságon egy 76 éves brit férfi hétfőm, hogy megölte a halálos beteg feleségét 2021 decemberében Cipruson – írja a Sun.

David Hunter a tárgyaláson elmondta, a felesége leukémiától szenvedett és több műtéten is átesett. Arról is beszélt, hogy hatalmas tehetetlenséget érzett, hogy nem tud tenni semmi.

Sírt és könyörgött nekem. Minden nap egy kicsit erősebben kérte, hogy tegyem meg


– mondta.

Végül beleegyezett, hogy megteszi és a bíróságon bevallotta, hogy megfojtotta a feleségét, Janicet. A pár 57 évig élt együtt, az utolsó 7 évben Cipruson éltek.

A férfi azt is elmondta a bíróságnak, hogy felesége húga, Kathryn 30 évvel korábban ugyanebben a betegségben halt meg, és hogy a felesége, aki a kórházban ápolta őt, azt mondta: Ha valaha ettől a betegségtől fogok szenvedni, nem akarok élni.

Hunter – aki élete hátralévő részét valószínűleg rácsok mögött tölti – megpróbált öngyilkos lenni, túladagolta magát tablettákkal, sem sokkal azután, hogy felhívta a bátyját és elmondta, mit tett.

Amikor a rendőrség megjelent a háznál, a férfi egy fehér bőrfotelben ült a nő mellett, és azt mondta, ő volt életem szerelme.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély-számot!

Nyitókép: David Hunter. Fotó: AP/Petros Karadjias.

#Külföld#gyilkosság#feleség#leukémia#rák#ciprus#David Hunter

Címlapról ajánljuk