Külföld

Rendőrnek jelentkezett, az állásinterjún árulta el, hogy gyerekpornót tart magánál

rtl.hurtl.hu

2023. február 12. 14:48

Nemhogy nem vették fel, de le is tartóztatták a 25 éves férfit.

Letartóztatással végződött a 25 éves Sergio Celaya állásinterjúja a rendőrségnél, miután kiderült, hogy az arizonai férfi gyermekpornó birtokában van. Az interjú alatt egy hazugságvizsgálaton is keresztül kellett mennie, így bukott le.

A férfi elismerte, hogy még mindig vannak nála szexuális természetű videók az exbarátnőjéről abból a korból, amikor tinédzserek voltak. Azt is bevallotta, hogy olyan weboldalakat is látogat, ahol elérhető a gyerekpornó.

Ezentúl arról is beszélt, hogy otthon egy pendrive-on több ezer pornóképet és –videót tárol, valamint olyan felvétele is akad, amin 12-13 éves gyerekek láthatóak. A férfi tisztában volt vele, hogy ezek a tevékenységek illegálisak. Azt mondta, korábban törölni akarta a tartalmakat, ezt valamiért azonban mégsem tette meg.

Az Action News szerint ezután a rendőrség átkutatta a fiatal álláskereső házát, és megtalálták a pendrive-ot, rajt a pornóval. Laptopjáról olyan felvételek kerültek elő, amelyek 5-15 éveseket ábrázoltak pornográf szituációkban.

Nyitókép: Maricopa County Sheriff's Office

#Külföld#rendőr#állásinterjú#letartóztatás#pedofil

Címlapról ajánljuk