Külföld

Éjszakánként beszökött a tanárnő 17 éves diákja szobájába, hogy lefeküdjön vele

rtl.hurtl.hu

2023. január 30. 13:02

A pár volt, hogy a városi temetőben találkozott. 

Letartóztattak egy 25 éves tanárnőt az amerikai Nebraska államban, mert szexuális kapcsolatba lépett egyik 17 éves diákjával – jelentette a helyi sajtó. Cali Heikesszel kapcsolatban azután kezdtek el nyomozni, hogy az állami családsegítő hatóság forródrótjára bejelentés érkezett azzal kapcsolatban, hogy nemi kapcsolatban van egy tanulóval.

A nyilvánosságra hozott rendőrségi iratok szerint egy rendőr ezt megtudva visszaemlékezett arra, amikor a kérdéses diákot megállította Winside falu temetőjénél, és akkori jegyzeteiben látta, hogy egy másik autó is elhagyta akkor a helyszínt, aminek rendszámát leellenőrizve kiderült, hogy a jármű a tanárnőjé. A diák akkor azt mondta a rendőrnek, hogy „Cali” nevű barátjával volt a temetőben.

A fiú szülei a rendőrnek elmondták, hogy a fiú nemrég kérdezte meg őket arról, mint szólnának, ha egy 25 éve nővel járna. A fiú lánytestvére pedig elmesélte, hogy Heikes éjszakánként beszökött a házba, hogy lefeküdjön a diákkal, és heti két-három alkalommal is találkoztak valahol a település környékén.

A tanárnőt január 22-én tartóztatták le, és másnap kétezer dolláros óvadék ellenében szabadlábra helyezték. Az esetről szóló beszámolók szerint a nőt iskolai alkalmazott által elkövetett szexuális zaklatással gyanúsítják, amiért akár húsz évig tartó börtönbüntetést is lehet kapni. Nebraska államban a beleegyezési korhatár 16 év, de az nem vonatkozik a tanár-diák kapcsolatokra.

Nyitókép: Antelope County Sheriff's Office

#Külföld#tanárnő#szex#diák#egyesült államok#letartóztatás

Címlapról ajánljuk