Külföld

Úgy tűnik, kirúgja az Amazon Jeremy Clarksont, miután nekiment Meghan Markle-nek

rtl.hurtl.hu

2023. január 16. 20:46

Vállalhatatlan dolgokat írt az egyik Sussexről, most vége lehet a karrierjének. 

Valószínűleg elválnak az Amazon és Jeremy Clarkson útjai, miután a médiaszemélyiség decemberben vállalhatatlan dolgokat írt a The Sun hasábjain Meghan Markle-ről.

Mint ismert, azt írta, sejtszinten gyűlöli Meghan Markle-t.

Clarkson később közölte, hogy teljesen elborzadt, mekkora felháborodást váltott ki a kijelentése. Bocsánatot azonban nem kért. Egészen eddig, mert hétfőn – azután, hogy állítólag levelet írt a királyi párnak – újabb bocsánatkérést tett közzé az Instagramon. 

A Variety szerint az Amazon Prime azt tervezi, hogy megválik Clarksontól. A műsoraival kapcsolatban lett volna egy sajtótájékoztató kedden, ám ezt nem sokkal a bocsánatkérése után lemondták. 

A Variety forrásai szerint a streamingszolgáltató nem fog együtt dolgozni Clarksonnal a The Grand Tour és a Clarkson's Farm már megrendelt évadain túl. Ez azt jelenti, hogy a hírhedt műsorvezető valószínűleg már nem fog új műsorokban szerepelni a Prime Video felületén. 

Az Amazon nem kívánta kommentálni a történteket, de Clarkson hétfői, friss bocsánatkérésében azt állítja, hogy a szolgáltató „dühöngött” a Meghan elleni támadása miatt. 

Közleményében Clarkson azt írta:

Tényleg nagyon sajnálom. Egészen a sarkamtól a fejem búbjáig. Itt vagyok, felteszem a kezemet. Ez egy mea culpa.

Nyitókép: Meghan Markle a londoni Kensington-palota kertjében 2017. november 27-én. Fotó: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

#Külföld#jeremy clarkson#meghan markle#amazon#prime

Címlapról ajánljuk