Fókusz

„Semmi másom nem maradt, mint hogy imádkozzak, hogy ők rendben legyenek” – óriási baby boom volt a sztároknál 2022-ben

Virágh OrsolyaVirágh Orsolya

2023. január 7. 18:52

Czutorék, Rúzsa Magdiék, Rácz Jenőék, Nádai Anikóék, Kocsis Korinnáék, Dudás Mikiék, Diazék: felsorolni is nehéz, hány sztárbaba jött a világra 2022-ben. A pálmát egyértelműen Rúzsa Magdi hármasikrei viszik, akik nemcsak bearanyozták, de fel is borították Magyarország egyik legnépszerűbb énekesnőjének életét.

Ruzsa Magdi ikerterhessége cseppet sem volt kockázatmentes, ezért az énekesnő már másfél hónappal a szülés előtt befeküdt a kórházba.

Ez a várandósság csodálatos volt és nagyon szép, de közben rettentően nehéz is, nagyon sokat idegeskedtem, hogy velük minden rendben legyen. (…) Semmi másom nem maradt, mint hogy imádkozzak, hogy ők rendben legyenek. Amikor hallottam, hogy mindegyik baba felsír, mondják az orvosok, hogy mindenki jól van, az egy akkora megkönnyebbülés volt, amit soha életemben korábban nem éreztem 

– mesélte Magdi még 2022 júniusában a Fókusznak.

Csokorba szedtük a sztárbabákat, akik 2022-ben látták meg a napvilágot
Ruzsa Magdi ikerbabáival. Fotó: RTL Fókusz

Két kisfiú és egy kislány érkezett, Lujza, Keve és Zalán. Három teljesen különböző baba, nemcsak külsőleg, de személyiségükben is eltérőek. Lassan egyévesek lesznek, de az édesanyjuk továbbra is óvja őket a nyilvánosságtól.

Lujzika például mindig el kell, hogy takarja a szemecskéjét, csak úgy tud aludni. Zalán hangos, neki biztos, hogy valami dolga lesz a hanggal, elképesztő. A Keve pedig, nincs nála jobb kedélyű kisbaba szerintem, állandóan nevet, izeg-mozog, benne van a bugi. Szóval nagyon érdekes személyiségek

– mesélt lelkesen a boldog anyuka.

Rácz Jenőéknél is 2022-ben érkezett meg az első baba. 3-4 héttel későbbre várták, de Kamilla nem vette figyelembe a kiírt időpontot.

Már mentünk volna aludni, már leoltottam a lámpát, amikor Dóri kiugrott az ágyból, odarohant a vécéhez, és akkor csak annyit hallottam, hogy mondja, hogy »úúú, most mi történik«. Odarohantam én is, és láttuk, hogy elfolyt a magzatvíz, úgyhogy muszáj volt megindulni a kórházba. Mindenki, az összes orvos beült autóba, és kinyitották a kórházat értünk

– mesélt az újdonsült apuka kislánya születéseinek körülményeiről.

Az esküvőjükre készülve Jenő felesége, Dóri élete legjobb formájában volt, edzett és kőkeményen diétázott, ami meg is látszott rajta. A várandósság alatt felszaladtak rá a kilók, de a szoptatás első heteiben 10 kilótól szabadult meg.

Teljesen megváltozott a testem, nyilván a melleim is mások, az egész alakom, a felépítésem, minden megváltozott, és minden orvos csak néz, hogy ez teljesen normális, ez van, ezt el kell fogadni 

– mesélte a Fókusznak Rácz-Gyuricza Dóra.

Az egykori szépségkirálynő azonban nagyon gyorsan visszanyerte bomba formáját. 8 héttel a szülés után már olyan tökéletes volt az alakja, mint a terhesség előtt. Csupán 10 kilót hízott a várandósága alatt, végig sportolt, azt mesélte, hogy a szülés előtti utolsó napig biciklizett.

Czutor Zoltán felesége nem volt ennyire szerencsés, miután megszületett márciusban Zoli hatodik, Zsanett harmadik gyermeke. Sokat küzdött a súlyfeleslegével, a boldogság viszont óriási volt, ugyanis végre lányuk született.

Csokorba szedtük a sztárbabákat, akik 2022-ben látták meg a napvilágot
Czutor-Kilián Zsanett és Czutor Zoltán harmadik közös gyermekükkel, a kis Franciskával. Fotó: RTL Fókusz

Franciska, ahogyan két bátyja, császármetszéssel jött a világra, a vártnál korábban. Zsaninak felment a vérnyomása, fennállt a terhességi toxémia veszélye.

Bevallom őszintén, hogy annyit láttam az utolsó 1-2 hónapban szenvedni a Zsanit a vizesedéstől, az ödémától, hogy már azért rimánkodtam, hogy minél hamarabb szüljünk, még akkor is, ha be kell fejezni a szülést mesterségesen

– mondta felesége terhességéről a zenész.  

Franciska szerencsére egészségesen született, és azóta is álombaba. Mindketten élvezik, hogy ismét babázhatnak, pedig elsősorban Zsani vágyott rá.

Nem sokkal a romantikus dominikai lánykérés után jelentették be, hogy Nádai Anikó babát vár. Óriási felhajtás közepette februárban derült ki, hogy neki és párjának, Hajmási Péternek nem kislánya lesz, pedig Anikónak az volt a megérzése, hogy kislányt hord a szíve alatt. A kisfiú végül az Alex nevet kapta, 55 centivel és 4145 grammal látta meg a napvilágot júliusban.

Dudás Miki, az egykori világbajnok kajakozó októberben ismét apa lett, második gyermekük, Miló rekordgyorsasággal született meg.

Fél 3-kor beszéltem Mikivel, fél 4-re beértünk a kórházba, és fél 5-re baba lett, úgyhogy ez így mintha meg lett volna írva a nagykönyvben

– mesélte a kajakozó párja, Ivett.  

A Wellhello frontemberének is különösen fontos év volt 2022, hiszen a sok-sok koncert mellett két hónapja megszületett a kisfia, Ábel.

Iszonyat cuki, most már két hónapos, már mosollyal reagál, és óriási élmény, hogy apuka lettem, hogy szülők lettünk

– lelkendezett Diaz.

Zenésztársa, Fluor Tomi szerint Diaz le se tagadhatná, hogy Ábel az ő kisfia:

ilyen kis mini Diaz, olyan, mintha nem is a gyereked lenne, hanem a klónod.

Tóth Angelika 34 hetes terhesen igazi hősként játszotta el a Keresztanyu forgatásán, hogy szülni fog. Igyekezett visszafogni magát, nehogy kisbabája idő előtt világra jöjjön.

Féltem egy picit tőle, ez természetes, igazából csak őt féltettem, hogy nehogy félreértelmezze a testi jeleimet, úgyhogy igyekszem testből egy kicsit kevesebbet dolgozni

– mesélte.  

Csokorba szedtük a sztárbabákat, akik 2022-ben látták meg a napvilágot
Tóth Angelika a Keresztanyuban. Fotó: RTL Fókusz

Miután Angelika mint Harangozó Laura megszült a Keresztanyuban, pár héttel később augusztusban a valóságban saját kislányának, Sárinak adott életet.

Ahogy 2022-ben, idén sem lesz hiány celebbabákból, Kustánczi Lia és Fresh Viki jelentette be az elmúlt hónapban, hogy várandós.

#Fókusz#Videó#rácz jenő#sztár#nádai anikó#baba#terhesség#rúzsa magdi#diaz#gólyahír#csecsemő#gyerekszületés#ma

Címlapról ajánljuk