Fókusz

Barátai és rajongói aggódnak Kozsóért

Czakó JózsefCzakó József

2014. október 27. 16:00

Közös imádkozás egy nagybeteg emberért. Szentmise Kozsó felépüléséért. A hír ijesztő. Valóban ilyen nagy a baj?  

Kozsót egy vidéki klinikán műtötték, de hogy hol, azt nem árulják el. Ez a család és az énekes kérése. Annyit azért még elmond Mára Krisztián, hogy Kozsó betegségét egy rutinvizsgálaton fedezték fel, és maga az énekes választotta, hogy a súlyosabb következmények elkerülése miatt fekszik be a klinikára.

Kozsón sosem látszott, hogy bármi problémája lett volna. Az év elején arról forgattunk velük, hogy Kozsó és kedvese Kira, akivel már 3 éve alkotnak egy párt, esküvőre készülnek. Ekkor nagyon feldobott volt, mint mindig.

Az életéért küzd Kozsó, Imádkozzunk együtt Kozsó gyógyulásáért! – Így szólt a meghívás a Váci utcai Szent Mihály templomba, a vasárnapi közös imára.

Érkeznek a barátok, zenésztársak, eljött Dj Dominique és itt van Varga Zsolt, vagy ahogy sokan ismerik UFO Zsolti és felesége, György Szidónia, akivel éppen 10 napja mondták ki a boldogító igent.

Kozsót vasárnap ébresztették fel, tehát műtétje után közel egy hétig volt mesterséges kómában. Az énekest legkevesebb két hétig még az intenzív osztályon ápolják majd.


#Fókusz#kóma#kozsó#intenzív osztály#sokkoló

Címlapról ajánljuk