Fókusz

Papa, mama, baba - az első karácsony hármasban

rtl.hurtl.hu

2013. december 19. 18:00

Egy világhírű modell, egy színésznő, egy műsorvezető, és egy szépségkirálynő. Életük egyik legfontosabb ünnepére készülnek. Amikor a színes fények még fontosabbak annál, hogy mi kerül az asztalra.


Először együtt a fa alatt: anya, apa és a baba. 4 hihetetlenül sikeres nő, akik most lettek édesanyák, és először készülnek hármasban a karácsonyra. Az egykori szépségkirálynő, Dobó Ági állítása szerint karácsonymániás, és szeretné, ha kisfia, Benedikt is megkedvelné ezt az időszakot.

Ági és párja Csaba abban egyetértenek, hogy idén még nem kerítenek nagy feneket az ajándékvásárlásnak. Viszont a család hagyományait mindenképpen szeretnék továbbvinni.

Ágiék babájához hasonlóan a Barátok közt Kingája, Som-Balogh Edina kisfia, Noel és odáig van a fényekért. És a galambokért is.

Edináéknál is teljesen más lesz ez a december 24-e, mint az eddigiek. Sokkal jobban odafigyel a részletekre, mint bármikor ezelőtt. A színésznő csak azt sajnálja, hogy Noel még nem kóstolhatja meg az ünnepi főztjét.

Ebergényi Rékáénál már áll a karácsonyfa. Mara tavaly 3 hetesen már túl volt az első szentestéjén, ám akkor még nem állítottak fát. Az elfoglalt modellnek idén is sűrű a programja, de szeretne besegíteni a családnak a sütés-főzésben. Ám ezt nem könnyű összeegyeztetni. Réka párja Londonban dolgozik, mindketten rengeteget utaznak, de Maráért, vagy ahogyan anyukája hívja -a kiscsirkéért- bárki bármikor repülőre ül.

Ördög Nóri szerint már ilyen pici korban is érdemes teljes odaadással készülődni, hiszen a baba megérzi az ünnep hangulatát. Nánási Micinek már a Mikuláshoz is volt szerencséje, akit majdnem sikerült lelepleznie.

Mindannyian azt mondják, a legfontosabb, hogy a baba első karácsonya különleges és lehetőleg stresszmentes legyen, így lesz felejthetetlen az ünnep. Most még nem az ajándék, hanem a meghittség, a hangulat a lényeg. Na, és persze a fények, amikért odáig vannak a kicsik.

#Fókusz#rtl#baba#ördög nóra#balogh edina#karácsony#ebergényi réka

Címlapról ajánljuk