Fókusz

Dobó Ági életét egy nem várt csoda tette teljessé

rtl.hurtl.hu

2013. november 20. 18:00

Hatalmas boldogság költözött Dobó Ágiék otthonába, október elsején megszületett kisfia, Benedikt. A szépségkirálynő minden nap hálát ad a sorsnak, hogy kezében tarthatja kisfiát.

Még pozitív terhességi teszttel a kezében sem örülhetett. Édesanyjának ugyanis ő volt az ötödik terhessége, előtte 4 vetélése volt, és Ágit sem kecsegtették semmi jóval az orvosok.

De térjünk vissza a babaillattal átitatott jelenbe! Egy fiatal lány életébe, aki hosszú idő után igazán boldognak érzi magát, és ez bizony meg is látszik rajta!

A szülés is apás szülés volt, pedig 8 hónapig császármetszésre készültek. Ági ugyanis egy néhány hónappal korábban történt családi tragédia lelki megrázkódtatásai miatt nagyon féltette a babáját.

A baba még csak 7 hetes, de édesanyján nyoma sincs fáradtságnak. Azt mondja, hogy mióta háromtagúra bővült a család, egyfolytában csak mosolyogna.

Korábban a színpadon és kifutókon tündöklő Királynő ugyanolyan mosollyal sétálgat, mintha most is kamerák kereszttüzében lenne. De azt mondja, mindez azért van, mert úgy érzi, hogy egyáltalán nem kellett lemondani korábbi életéről.

A szépségkirálynő ragyogását elnézve nem is kérdés, ha újra kamerák elé áll, akkor biztosan élete legjobb formáját hozza.


#Fókusz#rtl#baba#szépségkirálynő#dobó ági

Címlapról ajánljuk