Fókusz

Amikor a mentorok pihenőpályára térnek

rtl.hurtl.hu

2013. szeptember 21. 20:00

Néha a mentorok is megpihennek: Tóth Gabi a táncparketten, Szikora Robi a teniszpályán, Geszti Péter pedig foci közben engedi ki a fáradt gőzt. Vajon hogyan lazít a negyedik mentor, Alföldi Róbert?

Geszti Péternek hetente egy este mindig a fociról szól. Azt mondja, ők úgynevezett TFK-rendszerben fociznak, azaz vannak a Totyógok, a Futók, és a Kocogók. Ő az utóbbiak közé sorolja magát, de ennek ellenére is jó érzés minden hétfőn másfél órát rúgnia a bőrt egy csapatban. Péter már gyerekkora óta focizik, néhány hete a Fókusz Plusz elkísérte egykori általános iskolájába is, ahol szintén kipróbálta magát a pályán.

Szikora Robi, 16 éve egyik állandó tenisz partnere a Karthago együttes basszusgitárosa, Kiss Zoltán Zéró. A kis Szikora egész gyerekkorában profi teniszező akart lenni és a Testnevelési Főiskolára készült. Amikor viszont megjelent a Beatles első albuma, úgy döntött inkább zenész lesz.

Tóth Gabi a Szombat Esti Láz befejezése óta sem hagyta abba a táncot. Ha össze tudják egyeztetni, hetente legalább egyszer gyakorolnak két órát Markó Robival.

#Fókusz#rtl#tóth gabi#alföldi róbert#geszti péter#fókusz plusz#mentor#X-Faktor#szikora róbert

Címlapról ajánljuk