Fókusz

A Párduc lányok és Hegyi Ákos visszavág!

rtl.hurtl.hu

2013. szeptember 19. 15:15

A 2013-as X-Faktor különcei nem tették zsebre a mentorok véleményét! Úgy gondolták, reagálniuk kell a kritikákra. A Párduc lányok csak azért is dalra fakadtak, hogy megmutassák, igenis bennük van az a bizonyos X! Ákos inkább elszántságát és terveit osztotta meg velünk.


Egy 2000 fős kis községben, Dávodon jártunk vagy tulajdonképpen hívhatnánk már Párducfalvának is, itt lakik ugyanis Ibolya és Margaréta.

Margarétának állítólag nagy sikere volt tavaly a falunapon. Egyébként fodrász szeretne lenni és mellette énekesnő. A Párduclányok a forgatás közben azért csípték ki magukat, hogy a Fókusz kedvéért fellépjenek a helyi kocsmában is. Még rajongókat is szerveztek oda, jöjjön a harmadik bizonyítás. A rajongókat azonban hiába vártuk, mert a helyieket sem érdeklte a dolog. Két X-Faktoros és három Fókuszos bukta után, lehet, hogy mégsem kellene az éneklést erőltetni?

A hangja megvolt a továbbjutáshoz, a körítés hozzá viszont szinte sokkolta a mentorokat. Hegyi Ákos annyira idegesítette a mentorokat, hogy rezgett a léc. A 27 éves soproni srácról néhány napja egy cikk jelent meg a Blikkben, hogy a válogatás óta pánikrohamai vannak a mentorok kritikái miatt, ám ez Ákos elmondása szerint nem igaz.

Ákost szülei vitték el először Győrbe balettozni. Később Budapesten majd Bécsben is folytatta karrierjét. Nem tudja megmondani, miért hagyta abba az egészet 12 év után.

#Fókusz#rtl#kritika#mentor#pánikroham

Címlapról ajánljuk