Fókusz

Merész esküvői bevetésen Majkáékkal

rtl.hurtl.hu

2012. november 22. 18:15

Bár egyelőre még csak a leánykérésen vannak túl, Majoros Péter és Dundika már ruhát, ékszert, tortát és pezsgőt válogat.

MAJKA: „Jöhet az esküvő, aztán a gyerek”

Nem könnyű követni az események sodrát, hiszen Dundika még férjnél volt, mikor már szíve alatt hordta Majka kisfiát, és a válása amúgy is érthetetlenül sokáig húzódott egy elveszített papír miatt. Dundika, született Hornyák Hajnalka, egyébként sokáig előző férje családnevét használta. Ezt követően a lánykérés jó sokára történt meg, csak 2012 szeptemberében, Dundika születésnapján.

A ruhaválasztást illetően egy bizonyos: egy merészen kivágott piros ruha lesz, amit Hajni a menyecsketáncon visel. Tény, hogy Dundika sose volt szégyenlős, mindig is büszkén dagadt a keble és többször is ledobta ruháit egy-egy fotózás kedvéért. Ha már a vetkőzésnél tartunk: hogy áll Majka ígérete? A rapper a „Belehalok” című klipjének a megjelenése előtt ígérte meg, hogy ha a videó eléri az 500 ezres nézettséget, a neten megoszt egy meztelen képet a nejéről – bár Hajni egyelőre még nem a felesége…

Na, ha másért nem is, férfiak ezrei várhatják, hogy Majka tényleg kimondja az igent, cseppet sem dundi kedvesének. Úgy tűnik, egészen extrém esküvőnek nézünk elébe!
#Fókusz#gyerek#esküvő#szerelem#rtl#ruha#család#eljegyzés#dundika#majka

Címlapról ajánljuk