Farm

Íme a Farm 10 legzavarbaejtőbb pillanata

rtl.hurtl.hu

2016. május 29. 9:00

Rákanyarodtunk a Farm célegyenesére, és a játék legfontosabb pillanata pedig még csak ezután következik, hiszen valaki végre a kezébe veheti a 20 milliós fődíjat. Azonban az előző tíz hét is bővelkedett felejthetetlen eseményekben, sok közülük olyan szürreálisra sikerült, hogy néha magunk sem értettük elsőre, mégis mi az ördög történik a szemünk előtt. Most csokorba szedtük a lakók 10 legzavarbaejtőbb pillanatát, amelyek az adás izgalmai mellett már nem fértek a tévébe.

Sanya a sport nagyköveteként érkezett a tanyára, azzal a nem titkolt céllal, hogy bevezeti a játékostársait a fitnesz paradicsomába, ha tetszik nekik, ha nem. Azonban nem csak a Farm Fitnesz megalapítása fűződik a nevéhez, hanem egy vadiúj sport kitalálása is. A sokáig tervezgetett virtuális teniszt mindenki hülyeségnek tartotta, azonban végül megvalósult a fizikai térben is.

Így teniszezik két felnőtt férfi négy négyzetméteren két porolófa segítségéve:

 

 

Brigi és Gergő szerelmét talán még a saját ismerőseink párkapcsolatainál is alaposabban nyomon követhettük, de persze az ágyon kívül is bőven akadtak felejthetetlen pillanatok kettejük között. Egyik este például Gergőből tökéletesen váratlanul előtört a 21. századi trubadúr, és elszavalta szerelmének Csokonai A reményhez című versét, közben pedig egy fejszével hadonászott, hogy azzal nyomatékosítsa érzései mélységét:

 

 

Gábor szellentése heteken keresztül fűszerezte a lakók életét, végül ő lett az egyetlen Farmer, aki még a kútba is belefingott. Azonban egy ízben önmaga orra alá is eleresztett egy békegalambot zoknimosás közben, csak úgy recsegett a szelétől a padló:

 

 

És az megvolt, amikor Attila malackakit morzsolgatott az ujjai között? Bizony, ez is megtörtént, méghozzá vizsgálati céllel, Gábor ugyanis laikusként a fejébe vette, hogy a malacoknak szorulása van a folyékony tápszertől:

 

 

Dia már a beköltözés első percétől kedve kanolta volna Norbit, nem is volt kérdés hát, hogy a többi lakótársához hasonlóan őt is meglepje egy névhímzéssel. Csakhogy a kedves gesztus komikus fordulatot vett, mikor kiderült, Norbi helyett Nobri lett felvarrva a sapka elejére, mivel Dia diszlexiás:

 

 

Rögtön Dia egyik másik aranyveretes megszólalásával folytatjuk listánkat, amikor is cicijének személyiségét magyarázta el kimerítő részletességgel. Akár hiszed, akár nem, a harsány lány mellbimbói bizony szégyellősek!

 

 

De nem Dia cicije volt az egyetlen olyan emlő a tanyán, amelyik magvas beszélgetés témájává vált. Brigi, Gergő és Sanya fejés közben vitatták meg a fejés és a tehenek létezésének titkait, aminek a végén Brigi váratlanul kibökte, hogy nem lehet jó dolog a folytonos emlőstimulálás:

 

 

 

A búcsúbulik sosem voltak unalmasak a Farmon, az egyik alkalommal például a játékosok úgy próbálták meg eltünteni az asztalon keletkezett tintafoltot, hogy kalapáccsal csapdosták. A jogosan felmerülő kérdésre a válasz az alkohol.

 

 

 

A hosszú hetek önkéntes száműzetése kivétel nélkül minden lakót megviselt, a szeretteik nélkül még nehezebb volt állniuk a sarat a vidéki környezetben. Diából egy lelkizős beszélgetés során kibukott, hogy a Farmon jött rá, hogy érzelmileg is kötődik kényelmes vécéjéhez:

 

 

A végére hagytuk a nehéztüzérséget, ebben a videóban ugyanis Cintia és Dia lelkének egy olyan rejtett zugába nyertünk betekintést, amit álmunkban sem képzeltünk volna.
A két lányt barátságukon kívül egy közös szenvedélyük is összeköti: szeretnek férfiak hátán lévő pattanásokat nyomkodni:

 

 

Azonban a három finalista története még közel sem ért véget: most rajtad múlik, Cintia, Gábor vagy Gergő viheti-e haza a 20 milliós fődíjat!
Klikk ide, és rögtön mutatjuk, hogyan szavazhatsz kedvencedre!

#Farm#vicces#top5

Címlapról ajánljuk