Farm

Brigi-Gergő-Cintia: a szerelmi háromszög, amelyben mindenki csókolózott mindenkivel

rtl.hurtl.hu

2016. május 29. 8:30

Cintia és Norbi kezdeti vonzódása, majd gyors eltávolodása után Brigi és Gergő lettek a Farm első számú szerelmespárja. A rengeteg vita és mosolyszünet után úgy tűnt, visszaállt kettejük között a harmónia, és Brigi kiesésekor békével váltak el. A finalisták hármasban töltött éjjele azonban felülírta az eddigi viszonyokat Brigi távollétében. Cinti személyével újabb szereplővel bővült a pár szövevényes története?

Ráadásul nem is hagyományos szerelmi háromszögbe keveredtek: nem elég, hogy mindkét lány rátapadt már Gergő szájára, de Cinti és Brigi az egyik bulin már egymással is csókolózott.

Brigit és Gergőt már számtalanszor láthattuk csókolózni, a romantikázó pár látványa ugyanúgy a Farm mindennapjainak részévé vált, mint a reggeli kakaskukorékolás:

 

 

Ebbe az idillbe rondított bele Brigi a hírhedt felezőbulin teljes testbedobással. A részeg Farmerlány nem csak Norbival incselkedett, hanem Cintiával is gyorsan egymás szájában kötöttek ki:

 

 

Gergő teljesen kiborult Brigi viselkedésén, ráadásul élőben is végignézhette, ahogy párja Cintiával vonaglik, az eset után Brigi majdnem feladta a játékot, kapcsolatukat pedig a szakítás szélére sodorta.


Közel egy hónappal a kemény vita után Gergő megtette ugyanazt, ami miatt kishíján kitette Brigi szűrét: megcsókolta Cintiát, és közösen feküdtek ágyba:

 

 

Vajon mi vezérelte Gergőt? A saját gyengesége áldozatává vált, esetleg így állt bosszút Brigi viselkedése miatt? Lehetséges, hogy valójában Cintiához vonzódik?

A Farm legutolsó adásából kiderül, pontosan mi történt közöttük.

Ne feldett, hogy Cintia, Gábor és Gergő sorsa még mindig a Te kezedben van! Csak a legtöbb nézői szavazatot összegyűjtő játékos viheti haza a 20 milliós fődíjat!
Klikk ide, és rögtön mutatjuk, mit kell tenned, ha szeretnéd kedvencedet a csúcsra juttatni!

#Farm#brigi#cintia#gergő#szerelem

Címlapról ajánljuk