Farm

Sár és könnyek árán született meg a döntősök névsora

rtl.hurtl.hu

2016. május 28. 21:10

Cintia utolsó alkalommal osztotta ki a zöld kendőt, azonban a párbaj előtt is bőven akadtak izgalmak a Farmon: Gábor kishíján a kút alján rekedt, ráadásul Gergő és Attila se kímélték egymást. Lássuk, mi minden történt a finálé célegyenesében a játékosokkal!

A Farmerek napja Zé érkezésével indult, aki magával hozta a már megszokott zöld kendőt, hogy Cintia a játék történetében utoljára felkösse valakinek a csuklójára. A Farmerlány hívta össze először a Farm Bíróságot és szintén ő lett a legelső olyan Heti gazda, aki önmagát küldte ki párbajozni, úgyhogy bízzott benne, hogy azzal is sikerül beírnia magát a Farm Nagykönyvébe, hogy bejut a döntőbe. 

A választásakor azt is számításba vette, kit tudna legyőzni a párbajon, na meg persze kitől kell tartania a nézői szavazáson, ha ő is ott áll a fináléban. Végül Attila csuklójára került fel a kezndő, amit a Farmer csak egy "I love this green"-nel summázott

 

 

Másnap reggel a fiúk rendes Farmerekhez méltóan egyből az udvaron kezdtek, hogy ellássák az állatokat. Attilának első dolga volt elengedi Barnit, mivel szerinte Gergő rosszul teszi, hogy az istállóban tartja. Gergő persze kiszúrta, hogy a szamár nincs a helyén, kérdőre is vonta Attilát, és nem kellett sokat várni az első "hülyegyerekezésre" sem, a két Farmer a konyhában kiabált egymással. Gergő Attila fejéhez vágta, hogy nem való állat a kezei közé:

 

 

Attila végül is elnézést kért, Barni pedig vissza került a szokásos helyére.

Délután a fiúk váratlanul az udvar felé vették az irányt, mikor pedig Cintia megkérdezte, hová mennek, Gergő egyszerűen csak annyit válaszolt, hogy a kúthoz, csakhogy egyáltalán nem vizet húzni indultak, a vödör heléyre most ugyanis Gábor kigyúrt teste került. 
A Farmer váratlan késztetést érzett arra, hogy lemásszon a kút aljára, hátha összefut Samara Morgannel a Kör című horrorból. Bár nem jutott el az üreg legményéig, azért mégiscsak sikerült egy nagy tettet végrehajtania odalent: bekerült azon kevesek közé, akik fingottak már kútban:

 

 

Szerencsére Gábor nem fulladt bele a kútba, azonban a két párbajozónak nagyon is akadt félnivalója, hiszen elérkezett a Farm legutolsó kétszemélyes párbaja. Cintia és Attila ezúttal kettesben vágtak neki a párbajhelyszínnek, ahol Zé már várta őket. 
A feladat ezúttal sem volt egyszerű, azonban annak, aki ott akar állnia  döntőben, keményen meg kell izzadnia. Cintia és Attila hosszasan túrták az iszapot a kulcsot rejtő téglák keresése közben, közben még egymásnak is segítettek, végül Cintiának sikerült először lángra lobbantania a győzelmi fáklyát, ekkor már Attila is látta, hogy nincs esélye, ezért segítettea lánynak átvinni a lángot a kijelölt helyre.

 

 

Utána azért nem mulasztotta el belelökni az iszapba, azonban ez nem változtatott azon, hogy Cintia jutott be a legjobb három közé, Attilának pedig távoznia kellett.
A két ellenfél egymás nyakába borulva, könnyezve fejezte be a párbajt:

 

 

Mikor visszaértek a Farmra, Cintia egyből Gábor nyakába borult, az otthon maradottak pedig láthatóan örültek a végeredménynek.

 

 

Attila először imádott állataitól vett búcsút, még Kongót sem hagyta ki, igaz, nem mulasztotta el, hogy pár keresetlen szót mondjon a kutyának gazdájával kapcsolatban. A játékban maradt lakótársait arra kérte, hogy ne kísérjék ki, így hát egyedül ballagott ki a Farm kapuján, és csattogtatott magának párat a karikás ostorral búcsúzóul:

 

 

Odakint ismét Zé várta, ezúttal utoljára, neki mesélte el Attila, hogy úgy érezte, picit az övé lett a Farm, sőt, annyira komolyan gondolja, hogy szívesen ki is költözne egy saját tanyára:

 

 

Attila számára véget ért a játék, azonban a fináléba jutott Cintia, Gábor és Gergő közül csak egyvalaki nyerheti meg a 20 milliós fődíjat!

A döntés a Te kezedben van, hiszen a legtöbb nézői szavazatot begyűjtő játékos lesz az aki mindent visz! Klikk ide, és rögtön megmutatjuk, hogyan tudsz szavazni!

#Farm#cintia#gergő#gábor#párbaj#kihívás#kiesés

Címlapról ajánljuk