Farm

Már spirituális erők is segítik a taktikázást a Farmon

rtl.hurtl.hu

2016. május 12. 20:00

Erre a napra egyből két vérpezsdítő és gyomorszorító élmény is jutott a Farm-lakóknak: Dória és Cintia az Adriai-tenger hullámait szelték, Attila pedig földöntúli üzenetet kapott egy halott szerettétől. A többiek pedig a kapanyelet szorongva izzadtak a tűző napon. Lássuk, mi minden történt a legutóbbi adásban!

Ezúttal éppen a hétalvó Cintiának sikerült felállítania a koránkelés rekordját, ugyanis Dórival együtt már napkelte előtt felkerekedtek, hogy elinduljanak a liciten szerzett tengeri kirándulásra.

 

 

Cintia rettentően be volt sózva, hiszen még sosem járt a tengernél, azonban így sem felejtette el, hogy gondoskodjon egy helyettes Heti gazdáról, amíg ő az Adrián sütteti magát. A választása a párbajozó Attilára esett, a lány le is írta neki a Heti gazda könyvébe a vonatkozó utasításokat. Attila szeme felcsillant, hogy végre ismét hatalmat kapott a kezébe, hiszen legutóbb akkor lehetett igazán elemében, mikor Dani őt nevezte ki Heti gazdának.

 

 

Nem is vesztegette az idejét, egyből kiverte az ágyból a többieket még kakasszó előtt, és kiosztotta a tennivalókat. Megtalálta annak is a módját, hogy a büntetésből kapott kertásási feladatot is áthárítsa valahogy a lakótársaira, és a fiúkra bízta, hogy legazolják a felásásra szánt parcellát, hogy neki azzal már ne kelljen vesződnie. A fiúkat természetesen érzékenyen érintette a zord bánásmód, Sanya el is határozta, hogy ha Attila még egyszer meg meri ropogtatni a kezét, ő bizony beleáll a balhéba:

 

 

Azonban ennyivel nem érte be, és a folytonos zrikálás kezdett valódi diktatúrába átcsapni, Gábor és Sanya is megkapták az ívet, amiért túl lassan ganajoztak, így nem tartott sokáig, hogy mindenki ezerszer megbánj a pillanatot, mikor Attila lett Napi gazdának kinevezve:

 

 

Az i-re végül éppen az ínycsiklandó ebéd tette fel a pontot. A fiúk farkas étvággyal vetették rá magukat a levesre, amíg Attila a Heti gazda szobájában írogatott, mire pedig lement, a többiek éppen végeztek a levessel. Attila - bár hiavatlosan nem lett kinevezve teljhatalmú Heti gazdának - számon kérte rajtuk, hogy őt miért nem várták meg az evéssel, és egyszerűen levitte a főfogásnak szánt palacsintát a kamrába.

 

 

Közben Dóri és Cintia a tengerben áztatták a lábukat, és sült halat falatoztak...

Azonban minden jónak vége szakad egyszer, így a finom halas uzsonna után ismét a Farm felé vették az irányt, ami érthető módon mindkettejüknek nehezére esett. Brigi a kapuhoz szaladva üdvözölte a visszatérő lányokat, de nem csupán a baráti szeretet vezérelte, hanem az öröm is, hogy végre vége szakad Attila rémuralmának.

Dóri és Cintia nem győzték elmesélni a napjukat, a többiek pedig itták a szavaikat, kivéve Attilát, aki látványosan kivonult az udvarra, és nem volt hajlandó osztozni az örömükben.Több se kellett az Attila nélkül maradt bentieknek, egyből elkezdték kiteregetni a szennyest: dőlt belőlük a panasz, amiért Attila végig sanyargatta őket.

Cintia arcáról egyből lehervadt a mosoly, hiszen ő maga is tartott attól, hogy nem a legmegfelelőbb ember kezébe adta a kamra kulcsát. 

A nap végére még egy szolgáltatás érkezett a Farmra Diamond, a látó személyében, így Attila végre megkapta az aukción vásárolt álomfejtést, amit Sanyával osztott meg.

Sanyával kezdték, bár a Farmer elég szkeptikusan állt a dologhoz:

 

 

Ezután következett Attila, aki számára a spiritiszta szívszorító információval szolgált: egy halott férfi rokona vigyá rá, és azt üzeni neki, hogy bontsa fel a régi szövetségeit.
Attila könnyekig hatódott a hallottaktól, hiszen édesapjának elvesztése még ma is fájdalmas emlék a számára:

 

 

Nem csoda hát, hogy az álomfejtés rendkívül nagy hatást gyakorolt rá, egyből el is kezdett azon matekozni, vajon mit jelenthet a régi szövetségek felbontása. 

 

 

Lehet, hogy az álom megfejtését meg is tudjuk majd a soronkövetkező kihíváson?

#Farm#cintia#álom#élmények hete

Címlapról ajánljuk